Szukana fraza: Autor: "I.P." <i...@g...de>
Znaleziono: 1022 wiadomości
2003-05-07 21:34:06 | I.P. inne posty tego autora
> > Witam:) > Zazwyczaj zadaja to pytanie, kiedy zuje i moge jedynie poruszac glowa > tudziez starac sie cos wybelkotac, ale mowienie z pelnymi ustami jakos mi > nie wychodzi ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak pisac przepisy/DLUGIE2003-05-09 06:13:42 | I.P. inne posty tego autora
> > Co wy na to? Czy jest sens podawac takie sugestie czy byloby to > wkroczenie w osobista wolnosc i kreatywnosc, narzucanie ramek w pewnym sensie? > > Magdalena Bassett ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak pisac przepisy/DLUGIE2003-05-09 18:50:28 | I.P. inne posty tego autora
> > Jak to nie ma mozliwosci? > Piszesz, ze znalazlas w archiwum przepis, podajesz link do postu/watku i > pytasz... ;-) > -- > Joanna Teoretycznie rzecz biorac ,tak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak pisac przepisy/DLUGIE2003-05-10 12:52:22 | I.P. inne posty tego autora
> > > > Teoretycznie rzecz biorac ,tak, ale jestem toche niesmiala ;-) > > I tak publicznie potrafisz sie przyznac do tego, ze nie masz odwagi? ;-) > -- > Joanna ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [OT] W jaki sposob usuwacie kamien z zelazka?2003-05-12 07:05:19 | I.P. inne posty tego autora
Uzyc odkamieniacza? A moze > soku z kwaskiem cytrynowym? Ale wlac takia wode do srodka? Bardzo prosze o > pomoc. > > Pozdrawiam, > Gosia_KIKI To juz obojetne czy uzyjesz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czy też macie problemy z termoobiegiem?2003-05-13 14:49:13 | I.P. inne posty tego autora
"Agnieszka Sobczyk" <a...@e...com.pl> schrieb im Newsbeitrag news:b9r095$so9$1@news.onet.pl... > Od jakiegoś czasu walczę z kuchenką i niby jest dobrze ale to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kartofelsalat2003-05-14 10:21:01 | I.P. inne posty tego autora
> > Cześć! > Robiłem w/w kilkukrotnie wedle takiego przepisu: > ziemniaki (w mundurkach, zeby pozostaly scisle) > jajka > ocet > majonez > sol,pieprz > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: szparagi - pytania poczatkujacego ;)2003-05-15 06:56:51 | I.P. inne posty tego autora
> > Dzisiaj chyba był "szparagowy" dzień - ja też je robiłam (kupiłam pęczek po > 3zł)! To był mój pierwszy raz. I najbardziej smakował mi ten > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gęś św Marcina pilne!!!2003-05-15 07:11:14 | I.P. inne posty tego autora
"jurek" <h...@p...onet.pl> schrieb im Newsbeitrag news:b9vb74$8t$1@atlantis.news.tpi.pl... > czym owa jest faszerowana pilne!!!!!! Nie czym a kim, Sw. Marcinem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: szpinak inaczej - prosba2003-05-16 22:45:21 | I.P. inne posty tego autora
"skrzacik" <s...@f...onet.pl> schrieb im Newsbeitrag news:ba2t92$lj3$1@nemesis.news.tpi.pl... > witajcie, > > sasiadka ma dosc powazna anemie i oprocz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia