Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "I.P." <i...@g...de>
Znaleziono: 1022 wiadomości





Re: oswoic grejpfruta:)

2004-03-03 16:53:37 | I.P. inne posty tego autora

"rena" <r...@a...pl> schrieb im Newsbeitrag news:c25226$25r9$1@mamut.aster.pl... > 1. co mozna zrobic z tego owocu, poza jedzeniem go na surowo? > > 2 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kilka sposobów na zagęszczanie sosów...

2004-03-04 07:47:47 | I.P. inne posty tego autora

> > Jak rozumiem otrzymuje się w ten spsoób zimny sos? > > Władysław Nie, nie otrzymuje sie zimny sos.Nie napisalam, ze tego masla nie daje sie duzo.Nie wiem jak to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kilka sposobów na zagęszczanie sosów...

2004-03-04 07:52:26 | I.P. inne posty tego autora

> > to raczej kwestia ile tego masla potrzeba na np. pol litra sosu, bo jesli > wystarczy lyzka, tak jak maki, to w porzadku, ale jesli juz pól kostki to > jednak duza dawka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kluski śląskie z mięsem

2004-03-04 07:54:23 | I.P. inne posty tego autora

> > od zawsze wiedziałam że do klusek śląskich nie dodaje się jajka ,i napewno > nie wynika to z oszczędności , ale oczywiście mogę się mylić . > > pozdr.dorcia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kilka sposobów na zagęszczanie sosów...

2004-03-04 08:14:57 | I.P. inne posty tego autora

> Ciągle nie rozumiem tej techniki. Wydaje się, że jedyny sposób, w jaki > dodatek bardzo zimnego masła oże zagęścić sos, to przez to, że po > dodaniu takiego masła ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kilka sposobów na zagęszczanie sosów...

2004-03-04 18:24:28 | I.P. inne posty tego autora

Jednak np. we > francuskiej terminologii używa siętu terminu "liason", dosł. "wiązanie", > który odnosi się do tych wszystkich opidsanych w tym wątku i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kilka sposobów na zagęszczanie sosów...

2004-03-04 18:24:28 | I.P. inne posty tego autora

Jednak np. we > francuskiej terminologii używa siętu terminu "liason", dosł. "wiązanie", > który odnosi się do tych wszystkich opidsanych w tym wątku i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Cholera! Zabrakło Millera!

2004-03-11 15:55:52 | I.P. inne posty tego autora

"altf4" <a...@p...com> schrieb im Newsbeitrag news:c2plfd$ppb$1@news.onet.pl... > > Ok rozumiem ale ten troll obrzydza mi jedzenie i ogolnie myslenie o kuchni ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Cholera! Zabraklo Millera!

2004-03-11 19:10:58 | I.P. inne posty tego autora

> Dzieki Ci, ze ujelas sie za mna. > ziuta Nie ma za co 1000,- euro sie nalezy ;-)) Potrafisz sama sie obronic, nie moglam juz zniesc tych glupawych wypowiedzi, bo to zadna ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Witam i prosze o pomoc!!! - sniadanko na urodziny.

2004-03-12 09:08:38 | I.P. inne posty tego autora

chce to zrobic w wielkiej tajemnicy i dlatego lepiej zeby sie > to skladao z ogolnie dostepych skladnikow zeby nie musial latac po caly > miescie za skladnikami tylko zeby mozna je ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 30 ... 70 ... 82 . [ 83 ] . 84 ... 90 ... 103