Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "batory" <b...@p...onet.pl>
Znaleziono: 109 wiadomości





Re: Majonez (pyt)

2004-03-22 19:55:16 | batory inne posty tego autora

> In <c3m8t9$jig$1@atlantis.news.tpi.pl> Anna Ladorucka wrote: > > Myślę, że podobna jest > rola -- jako składnika zawierającego wodę -- białka w pseudomajonezie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Śliska kiełbasa

2004-03-22 20:00:32 | batory inne posty tego autora

> Witam > > Kupiłam w sobote pare kiełbasek dla dziecka (cielęcych) i dziś już były > jakieś śliskie i lepiące, oczywiście je wyrzuciłam ale mam pytanko: czy > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: [OT] Mimo wszystko

2004-03-22 20:03:20 | batory inne posty tego autora

> Mimo wszystko, jesteście jednak najlepszą grupą. > Najfajniejszą. > Najbardziej zgodną z tematem i ciekawą. > > > Ot, tak chcialam Wam tylko o tym powiedzieć :) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: [OT] Mimo wszystko

2004-03-22 20:04:26 | batory inne posty tego autora

> In <c3n1ji$je1$1@inews.gazeta.pl> Kinga_'Słowotok'_Macyszyn  wrote: > > Mimo wszystko, jesteście jednak najlepszą grupą. > > Najfajniejszą. > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Śledzie marynowane, Wielkopiątkowe

2004-03-23 18:13:09 | batory inne posty tego autora

A propos śledzi to przypomniały mie się śledzie podawane w moim domu rodzinnym w Wielki Piątek oraz w Wigilię. Ale nie na wieczerzę wigilijną tylko na przegryzkę około południa ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: schab pieczony - wybaczcie

2004-04-07 15:28:36 | batory inne posty tego autora

> > Obgotować ok.20min a później piec ok.40-45min. > Iwona > A czy schab tak potraktowany posiada jeszcze jakikolwiek smak? Nie po to nacieram go przynajmniej dzień ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ukrainska wodka

2004-04-09 10:49:16 | batory inne posty tego autora

> > Wino wytrawne czerwone markowe podaje się w oryginalnych butelkach, > nalewając je po przewietrzeniu z powrotem do butelki. > > O rany, ciekawostka przyrodnicza. A ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ukrainska wodka

2004-04-09 16:37:54 | batory inne posty tego autora

> > Uzytkownik "Zbigniew Pieciul" <M...@S...zeta-media.com> napisal w > > A moglbys wyjasnic przesad, ze butelka nie moze stac na stole?? > likaon ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Gdzie w Warszawie kupię kasztany do pieczenia

2004-10-05 12:00:45 | batory inne posty tego autora

> Jak w temacie. > > Teraz na poważnie, przed chwilą widziałam takie kasztany w Bomi przy Pulawskiej, tam, gdzie kiedyś było kino Moskwa. Po 26,99 zł za kilogram ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sznycle z indyka

2004-10-30 10:37:04 | batory inne posty tego autora

> > Niby dlaczego? > Bo sznycle są panierowane. Moim zdaniem sos to się daje do , że tak powiem, gołego mięsa. Pozdr. - A. -- Wysłano z serwisu OnetNiusy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 9 . [ 10 ] . 11