Szukana fraza: Autor: "Agata" <a...@g...com.pl>
Znaleziono: 1966 wiadomości
2001-09-23 18:22:38 | AgataW inne posty tego autora
"Katarzyna T. Nowak" <k...@p...wp.pl> wrote: >Ale czy ten ser macza sie w standardowej panierce? Jajko, maka, bulka tarta? Plan "A" taki ser ma mieć ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jaki sos do ozorkow?2001-09-23 18:27:07 | AgataW inne posty tego autora
Dziś były w moim domu ozorki własnie w sosie chrzanowym do tego idealnie pasujące kluski śląskie i kwaśna sałatka z buraków ze słoika (miała być na zimę...) Dla mnie bomba. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kartoflak?2001-09-23 20:32:01 | AgataW inne posty tego autora
"JW" <j...@k...chip.pl> wrote: >Witam >Jestem pierwszy raz na Waszej grupie, sam nie gotuje, ale do rzeczy: >w TV zobaczylem koncowke programu, w ktorym ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zurawina2001-09-24 11:17:56 | AgataW inne posty tego autora
Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote: >Brawo!! Tam jeszcze, jak i w Szwecji istnieje biala malina >(snowberry chyba albo cloudberry), totototoo właśnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: smażnyj syr2001-09-24 11:20:43 | AgataW inne posty tego autora
"Hiubi" <h...@k...net.pl> wrote: >A smażyć na głębokim tłuszczu, czy normalnie na patelni? >I mniej więcej ile czasu? I na bardzo gorącym tłuszczu? na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: grzyby-raz jeszcze2001-09-25 07:33:09 | AgataW inne posty tego autora
Małe spostrzeżenie o grzybach... Wczoraj przywieźli znajomi grzyby z koszalińskiego. 2 skrzynie prawdziwków. Ale najciekawsze dla mnie to to, że pierwszy raz widzę grzyby w takim ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pętla na szyję2001-09-25 07:58:45 | AgataW inne posty tego autora
"Irek Zablocki" <i...@w...de> wrote: >Uwazam, ze Polacy byle co jedza i byle co wybieraja. Nalezy zmienic diete >Sarmatow na np. kretenska, moze wowczac ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: grzyby-raz jeszcze2001-09-25 08:02:37 | AgataW inne posty tego autora
"{Wilma}" <w...@o...pl> wrote: > >To byly borowiki. Borowik: gruby, bardzo twardy trzon pokryty jest czerwonawą >lub brunatnożółtawą siateczką ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Z porannej poczty2001-09-28 18:36:15 | AgataW inne posty tego autora
Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote: >znajomy Anglik zamieszkaly na jakis czas w Polsce sam sie staral >wiele zrozumiec inauczyl, ale intrygowal go maly ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Graj z Kuroniem2001-09-29 06:16:56 | AgataW inne posty tego autora
"Kaliope" <k...@p...krakow.pl> wrote: >Hejka;-))) > >Wlasnie mialam przyjemnosc (watpliwa) zobaczyc program "Graj z Kuroniem". >Czy to jestes ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia