Szukana fraza: Autor: Trybun <Y...@y...com>
Znaleziono: 639 wiadomości
2013-07-26 10:57:39 | Trybun inne posty tego autora
W dniu 2013-07-24 13:15, s...@g...com pisze: > W dniu niedziela, 14 lipca 2013 23:54:29 UTC+2 użytkownik Ikselka napisał: >> [*] >> > Po pierwsze NTG!! Po drugie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Miałeś chamie, złoty róg...?2013-07-26 11:05:09 | Trybun inne posty tego autora
W dniu 2013-07-24 06:24, Sara pisze: > W dniu 2013-07-24 00:22, s...@g...com pisze: > > > Desperacko szuka rozmówców. Byle gdzie, byle o czym, byle by byli, > byle ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: -------------------------------------------------------------------------------------2013-07-26 11:08:53 | Trybun inne posty tego autora
W dniu 2013-07-24 18:34, Ikselka pisze: > --------------------------------------------- ------- ------------------------------- Mam nadzieję że nie jest to co myślę. Jest jeszcze w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: -------------------------------------------------------------------------------------2013-07-28 09:10:29 | Trybun inne posty tego autora
W dniu 2013-07-26 11:25, Qrczak pisze: > >>> >> >> Mam nadzieję że nie jest to co myślę. Jest jeszcze w usenecie trochę >> osób którzy nie czują się ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Czubajka kania2013-09-28 12:46:47 | Trybun inne posty tego autora
Co można poza usmażeniem surowej na patelni zrobić z grzybka zwanego kanią (sową)? Uzbierałem dwa wiadra takich grzybków, i po usmażeni kilku reszta chyba trafi do kubła na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Top szef kuchni, czy jakoś tam....2013-09-28 13:00:17 | Trybun inne posty tego autora
W dniu 2013-09-12 12:35, s...@g...com pisze: > I teraz kuchty dostały zadanie: Zrobić coś z SANDACZA. Czas : 45 minut!! > > JAPIERDOLE!! Toż to była instrukcja ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czubajka kania2013-10-21 16:05:45 | Trybun inne posty tego autora
W dniu 2013-09-28 14:04, Ikselka pisze: > > http://kuchnia-polska.wieszjak.pl/grzyby-w-ku chni/28 7156,Jak-zrobic-flaczki-z-kani.html Wypróbowałem i ten przepis. W smaku nawet ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: GRZYBY !!2013-10-21 16:08:59 | Trybun inne posty tego autora
W dniu 2013-10-20 22:42, s...@g...com pisze: > Jak je na Zimę przechować? Grupowe guru pierdzieli o podsmażaniu, wali jakieś pokitrane teorje hibernacyjne. Tymczasem wystarczy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zupa Grzybowa2013-10-21 16:21:37 | Trybun inne posty tego autora
W dniu 2013-10-20 23:52, s...@g...com pisze: > Temat banalnie prosty. Nie raz nie dwa przepis na grzybową podawał tutaj ubek, który przyswoił sobie korzystanie z Wiki. Ano ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Nie ma jak pompa...2013-10-21 16:26:54 | Trybun inne posty tego autora
W dniu 2013-10-20 18:36, Ikselka pisze: > "(...)Czy możemy zabezpieczyć się przed napompowanym schabem? Jest tylko > jedno wyjście: szczegółowo wypytać sprzedawcę o jego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia