Szukana fraza: Autor: "Kyllyan" <m...@w...pl>
Znaleziono: 266 wiadomości
2003-08-01 08:43:22 | Kyllyan inne posty tego autora
Sorry za spam, ale nie mogłem się powstrzymać :-)) http://w1.827.telia.com/~u82705365/laski/lask i.htm -- -- pozdrawiam :-)) Sławomir J. Marusiński Gdańsk; GG 5420750 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sprawdź kto jest kto2003-08-01 09:39:48 | Kyllyan inne posty tego autora
> paru debili z Piotrkowa Tryb. dorwalo sie do swojego neoplus... > > Z Piotrkowa?? No to fajnie, urodziłem się w Piotrkowie i znam tam paru łysych. Jeśli ich namierzyliście ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Leczo z cukinii- lepsze niż ...awanturki;-)2003-08-02 19:30:05 | Kyllyan inne posty tego autora
Zart oczywiście! Ale leczo z cukinii, to coś tak jak bigos z ziemniaków -- -- pozdrawiam :-)) Sławomir J. Marusiński Gdańsk; GG 5420750 www.marusinski.prv.pl/ [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co zrobic z aronii2003-08-03 07:43:41 | Kyllyan inne posty tego autora
> > naleweczkę -- -- pozdrawiam :-)) Sławomir J. Marusiński Gdańsk; GG 5420750 www.marusinski.prv.pl/ [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Były sobie pytania dwa2003-08-03 07:51:03 | Kyllyan inne posty tego autora
Uchate kwaśnieje bez problemu, ale trzeba dodać nieco "zakwasu". Ja używam jogurtu naturalnego, może być kefir, lub kwaśna śmietana. Oczywiście takie, które mają żywe ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pa! pa!2003-08-03 07:56:01 | Kyllyan inne posty tego autora
> Ale ja mam na mysli konkretnie feleton Stommy i slowa: "Hellenowie > zaczeli stosowac tymianek Jako przyprawe do mies. Przypominam, ze w > starozytnosci nie bylo lodowek ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Leberknedelsupe - kuchnia austriacka - Pomocy2003-08-03 08:45:31 | Kyllyan inne posty tego autora
Leberreis - Kluseczki wątrobowe do rosołu. Bułka namoczona w mleku (jak do mielonych); 200g wątroby; 50g cebuli; 2 jajka; 30g masła; 30g smalcu; sól, pieprz, majeranek. 1. drobno ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: DO WIDZENIA, DŻDŻOWNICO2003-08-03 19:41:03 | Kyllyan inne posty tego autora
> moi drodzy, przeciez to kuriozalne! kazdy z nas moze latwo odfiltrowac > dzdzownice i jej klony. wystarczy chwycic korbke, pokrecic plonkownica i cale > to towarzycho zniknie z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Patison2003-08-03 21:45:43 | Kyllyan inne posty tego autora
> tak jak ogórki. Ale patissony muszą być malutkie, ot takie by weszły do szklanki -- -- pozdrawiam :-)) Sławomir J. Marusiński Gdańsk; GG 5420750 www.marusinski.prv.pl/ [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co zjesc,gdy boli zoladek?...2003-08-04 06:32:52 | Kyllyan inne posty tego autora
Wódka z czarnym pieprzem, > Na zmiane z piolunowka! ;-) > Nalewka na zielonych orzechach włoskich też świetnie działa. Ale nie w tym przypadku. Doraźnie lekkostrawna dieta ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia