Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 1424 wiadomości





Re: Sosik do leczo na zime

2004-06-18 14:53:16 | waldek inne posty tego autora

Eva MN wrote: > Sciagac czy nie sciagac? === Ściągać, ale nie z papryki. waldek === [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Super śledzie

2004-06-18 23:52:46 | waldek inne posty tego autora

=== Ponieważ ok. 2 kg owych śledzi zostało zjedzone w 15 minut przez 4 osoby to napiszę co zostałało zjedzone: Matiesy (1,5kg), płuczę kilka razy, aż woda będzie całkiem czysta. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Super śledzie

2004-06-18 23:57:08 | waldek inne posty tego autora

=== Oczywiście śledzie kroję na małe kawałki. waldek === [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: krótka rozprawa o małosolnych...

2004-06-19 17:44:17 | waldek inne posty tego autora

Kyllyan wrote: >> Nie wiem jak u was, ale ja robię od razu dużo ogórków i zjadamy je >> nawet przez dwa tygodnie. > > Nie uczą teraz w szkołach czytania ze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zamrazanie miesa.

2004-06-20 22:11:53 | waldek inne posty tego autora

fata wrote: >> I jak to pozniej najlepiej rozmrozic? > > (A może jednak zażyj...) > Normalnie. Wyjmujesz kurę z zamrażalnika i pozwalasz jej samej (!) > rozmrozić ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Musztarda slowacka Horcica??

2004-06-24 21:05:06 | waldek inne posty tego autora

Mirek Ziółek wrote: > jak wygalda opakowanie, widac w linku z poprzedniego postu. === Opakowanie podobne do musztard Roleski. Jeśli w smaku ta słowacka też jest tak dobra, to chyba ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: musztarda

2004-06-24 22:07:55 | waldek inne posty tego autora

Yapa wrote: > Witam > Ską sie wzieła nazwa musztarda sarepska? Co oznacza srepska? moze mi > ktoś odpowiedziec na mje pytanka? > pozdrawiam === He, he, jak byłem mały, to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tymianek cytrynowy

2004-06-26 00:23:04 | waldek inne posty tego autora

Paul Urstein wrote: > Witajcie, > Wczoraj wyprobowalismy nowa przyprawe z zaokiennej plantacji : > Tymianek cytrynowy. > Bardzo polecam! > > Filet (mignon) wieprzowy w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Chleb gospodarski (z kminkiem) - jak?

2004-06-27 10:59:25 | waldek inne posty tego autora

conet wrote: > Witam, > Dawno, dawno temu... w latach 60-tych można było dostać w piekarniach > prywatnych (moja Mama kupowała go w piekarni we Wrocławiu przy ul. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ratunek zbyt ostrej potrawy !!!

2004-06-29 23:43:51 | waldek inne posty tego autora

Dorota Ruebenbauer wrote: > witam! > > gotując dzisiaj kurczaka w papryce po węgiersku pomyliłam > papryki...zamiast słodkiej wsypałam ostrą... > proszę o poradę jak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 40 ... 80 ... 89 . [ 90 ] . 91 ... 100 ... 140 ... 143