Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 1424 wiadomości





Re: kiszenie glowki kapusty

2003-12-21 11:37:26 | waldek inne posty tego autora

===== To może ja wyjdę do tablicy i opowiem. Niedawno kisiłem moją pierwszą kapustę w 5-litrowym garnku. Była rewelacyjna, ale szybko się skończyła :-}. Za drugim razem było ciut ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jaka śmietana ?

2003-12-21 11:52:39 | waldek inne posty tego autora

> Tylko słodka śmietana, bo z kwaśnej powstaną grudy !!! ==== Jakie grudy? To śmietana, a nie gips :-} Chociaż w wielu śmietanach, w składzie, jest tyle różnych ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ile jedzenia Wam się zmarnowało?

2003-12-28 00:29:26 | waldek inne posty tego autora

===== Robalu gnojowniku, nie zmieniaj swojej nazwy, bo plonk mi nie działa i trawienie pogarsza się po lekturze z szamba. waldek P.S. Plonk! ===== [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Nie_cały indyk z nadzieniem.

2003-12-28 00:35:12 | waldek inne posty tego autora

> Pieczona pierś z indyka z nadzieniem. Kiedy robić? Jak się ma ochotę na > pieczonego indyka z nadzieniem, a nie ma się ochoty na indycze mięso przez > dwa tygodnie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pierogi sie sklejaja....

2003-12-28 00:41:12 | waldek inne posty tego autora

> a ja myslalam ze w procesie gotowania cos nie tak poszlo ;) ===== Jeszcze jedna, mała rada: pierogi wyjmowane z wody muszą być dokładnie odcieknięte, krótko mówiąc, suche ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pytanie o pyszne i dzialajace drinki :)

2003-12-28 00:46:26 | waldek inne posty tego autora

==== Zawsze i każdemu będzie smakowała dobra wódzia z kolą, lodem i cytryną, a dla francuskiego podniebienia łyski zamiast wódki. Polecam *szczególnie* balentajna - *konieczne* ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zabielanie kapusty - prośba o rad

2003-12-28 01:03:06 | waldek inne posty tego autora

> Takie pytanko: czy kapustę lepiej zabielić śmietaną po wystygnięciu (nie > zwarzy się, ale co będzie, gdy się ją podgrzeje) czy też lepiej zahartować i > do gorącej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: A gdzie śledzie ?

2003-12-28 01:20:20 | waldek inne posty tego autora

==== Mogą być też po szwedzku, z cukremmmm.... waldek ===== [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

ObżaRSTWO

2003-12-28 03:27:58 | waldek inne posty tego autora

==== Oooo...oooo...oooH! waldek ==== [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ile jedzenia Wam się zmarnowało?

2003-12-29 00:21:15 | waldek inne posty tego autora

> 1. Niedouczony jesteś: dżdżownica nie jest robalem, a skąposzczetem ==== robak (słownik języka polskiego) drobne zwierzę bezkręgowe, o bardzo zróżnicowanym kształcie ciała, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 20 ... 60 ... 65 . [ 66 ] . 67 ... 80 ... 120 ... 143