Szukana fraza: Autor: "waldek" <A...@o...pl>
Znaleziono: 298 wiadomości
2005-02-17 23:47:54 | waldek inne posty tego autora
Stanislaw Trepczyk wrote: > Tak naprawde chodzilo mi o to .....czy moge zastapic smietane > jogurtem.Ostatnio to zrobilem i nie odczulem roznicy.No moze tym ze > jogurtu musialem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: śledzie w śmietanie :)2005-02-18 00:05:32 | waldek inne posty tego autora
Magdalena W. wrote: > Pytam, bo pamiętam z młodości śledzie w wykonaniu mojej Mamy - kwaśna > "wiejska", prawdziwa gęsta śmietana + cieniutkie półtalarki cebuli + ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przepis na LAK [nie bijcie]2005-02-19 23:00:20 | waldek inne posty tego autora
=== http://encyklopedia.pwn.pl/40117_1.html Problemem może być zdobycie składników. Ale i na to jest sposób: http://allegro.pl/search.php?string=lak waldek === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: słodka zupa pomidorowa2005-02-19 23:05:13 | waldek inne posty tego autora
JoannaMroz wrote: > Czy ktoś wie jak zrobić ? === Jestem pod wrażeniem przepisu Lii. Ale może alternatywą będzie dodanie do normalnej pomidorówki podwójnej lub poczwórnej porcji ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Klops - druga odsłona2005-02-20 14:31:38 | waldek inne posty tego autora
batory wrote: >> Moze te klopsy byle za malo doprawione. Ja sypie rozne przyprawy >> w dosc duzych ilosciach i daje duzo czosnku. Poza tym, ze moje >> maja tendencje do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Placki kartoflane2005-02-20 14:33:49 | waldek inne posty tego autora
JerzyN wrote: > Użytkownik "Michał" <t...@p...onet.pl> >> W tak miłe niedzielne popołudnie, mam takie pytanie : >> Co zrobić, żeby wcześniej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czy Chicken Premiere to rzeczywiście 100% piersi kurczaka?2005-02-20 22:14:57 | waldek inne posty tego autora
Paweł wrote: > Czy Chicken Premiere to rzeczywiście 100% piersi kurczaka? === Oczywiście. Jest to mięso ze świeżego kurczaka, hodowanego w warunkach naturalnych na pszenicy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Klops - druga odsłona2005-02-21 15:11:38 | waldek inne posty tego autora
Lia wrote: > Też się na niego szykuję, więc daj znać :] === Wyszło prawie bardzo dobre. Prawie, bo troszkę z zielem angielskim przesadziłem. Klops był z cielęciny, wieprzowiny ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Witamina K a gotowanie kapusty itp2005-02-21 15:20:04 | waldek inne posty tego autora
Sowa wrote: > I nie wiem co z zasadowoscia - kapusta kiszona jest > chyba dosc mocno zasadowa. === Zasadowy kwas? waldek === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czarna rzepa2005-02-21 15:22:47 | waldek inne posty tego autora
Renee wrote: > Witam i proszę o pomoc na temat surówek (potraw?) z czarnej rzepy. > Jedną starłam dodałam jabłka, doprawiłam i podlałam śmietaną, ale > wyszło takie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia