Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: b...@w...pl (MiKa)
Znaleziono: 30 wiadomości





Re: Przygotowanie lisci na golabki

2002-10-28 12:06:52 | MiKa inne posty tego autora

waldek wrote: Kapusta powinna być luźna. Wycinam głąb głęboko, gotuję kapustę klika minut,gdy wierzchnie liście nabierają "przejrzystości" wyjmuję, zdejmuję ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Serowa wspania³a zupa - przepis

2002-10-28 12:38:52 | MiKa inne posty tego autora

aniab wrote: Od samego czytania leci slinka... Wyprobuje z pewnoscia. Ale musze wtracic trzy grosze. Ja do wielu zup (jarzynowych, grzybowych) dodaje serki topione. Szczegolnie gdy zdarzy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

lasagne - przysmak włoskiej mafii ;)

2002-10-30 13:49:08 | MiKa inne posty tego autora

Witam wszystkich zainteresowanych:))) Najpierw podaję przepis oryginalny, który wzięłam z Magazynu Rzeczypospolitej, a który pochodzi ponoc od szefa kuchni włoskiej mafii. Potem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pytanie o nale¶niki

2002-10-31 08:29:14 | MiKa inne posty tego autora

Anna Sobieraj wrote: > Cześć! > Niedawno dołączyłam się to tej grupy dyskusyjnej. > Mam pytanko: czy ktoś może wie jak zrobić naleśniki, > żeby nie miały takich ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pytanie o nale¶niki

2002-10-31 08:47:37 | MiKa inne posty tego autora

waldek wrote: > ============ > Wydaje mi sie, ze dziurki robia sie wtedy, gdy > ciasto jest "za mokre", albo lane na patelnie zbyt > grubo. Wtedy, poczatkowo, zamiast ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pytanie o nalesniki

2002-10-31 09:11:01 | MiKa inne posty tego autora

waldek wrote: > ============ > Moze to byc powietrze. Ale ja nigdy nie odstawiam > ciasta, a dziurki robia mi sie bardzo rzadko. Stad > owa bardzo naukowa proba rozwiazania ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Gulasz

2002-10-31 12:10:05 | MiKa inne posty tego autora

waldek wrote: > >.musisz nagrzac patelnie do > > czerwonosci z odpowiednio duza iloscia tluszczu > tak, aby po wrzuceniu mieso > > strzelalo a nie bron boze puscilo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pilne, ale bez przesady

2002-10-31 14:03:53 | MiKa inne posty tego autora

slonko wrote: > Ja polecam http://jduszczynska.republika.pl/kuchnia/podr oby.htm . Kiedys > zrobilam serduszka wg przepisu z tej strony i wyszly przepyszne :) > Pozdrawiam > -- ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: (Info) Spieniacz do mleka

2002-10-28 08:27:49 | MiKa inne posty tego autora

Maria Urbanczyk wrote:Witam A ja mam taki spieniacz kupiony za grosze na Słowacji. Już nie pamiętam ile kosztował. Jest z tworzywa przezroczystego, a mleko w nim spienia krążek z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: TEST LITEREK lasagne

2002-10-30 14:12:40 | MiKa inne posty tego autora

Waldek wrote: > Taki mały teścik bukw. > ąęśćźńł > ĄĘŚĆŹŃŁ > Waldek > -------------------------------------------- > wyslane z serwisu easy cookbook ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . [ 2 ] . 3