Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Waldemar Krzok <w...@u...fu-berlin.de>
Znaleziono: 1521 wiadomości





Re: a ja poposze przepis na sos do spaghetti

2003-03-13 14:27:00 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Veronka: > Witam! > Tak jak w temacie...:) Uwielbiam spaghetti, ale sama nie umiem jeszcze > zrobic przyzwoitego sosu. Szkopuł tkwi w braku przepisu. Szukałam troche w > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Prosta salata,ale jaka pyszna wyszla :))

2003-03-13 14:37:36 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

cari: >>witam:))) >>Ja robie podobnie, lecz dodaje jeszcze pomidorka. Pycha, to malo a ja mam jeszcze prostszą, która mi wyszła "przez przypadek". Puszka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia niemiecka ??

2003-03-13 15:18:00 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Larysa: > No fajnie a gdzie u nas w Polsce można kupić olej lniany - babcia moja > dostaje od synowej z Niemiec, a ja tu rozglądam się i nigdzie nie widzę ??? > Na fakt ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia niemiecka ??

2003-03-14 09:41:32 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Ewa (siostra Ani) N.: >>fajnie. W Polsce jest tylko jedno miasto ;-) Nie pomyliłaś z >>Singapurem? Sprawdź w przydrożnych supermarkietach, mogą mieć. W >>razie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: a ja poposze przepis na sos do spaghetti

2003-03-14 10:16:00 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Monika \"mitek\": > > Bardzo proszę o podpowiedź, jakie to mogłyby być przyprawy (gotowych do > spaghetti nie posiadam). > I dziękuję wszystkim, którzy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: BISZKOPT?? JAK?

2003-03-14 10:19:25 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Ewa (siostra Ani) N.: > Trochem spozniona... > (Lwow/Lyon) > > Waldek, ta wstretna wolowina cie kiepsko budzila :o) > Napiecie powierzchniowe, tak !! > (zwazywszy na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tabasco

2003-03-14 10:22:30 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

Peter G: > Agreed. What the hell is " fully-aged red pepper" anyway? I know I read > it somewhere (Paul Prudhome???) that that indeed is cayenne. Still does not > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kuchnia wietnamska

2003-03-14 10:31:24 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> Ciekawe... > U nas na Melmak tez stosujemy ten przepis. > Czyzby Wietnamczycy pochodzili z Melmak? hmm, na kaszel są tylko dwa lekarstwa, jedno dobre: swieżo wyciśnięty ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: a ja poposze przepis na sos do spaghetti

2003-03-14 10:56:47 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

>>bazylia, tymianek są najważniejsze. Możesz dać pietruszkę odrostową, >>także suszoną. Do sosu daj przyprawy suszone, a na wierzch (na surowo) >>zieleninę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kuchnia niemiecka ??

2003-03-14 12:10:50 | Waldemar Krzok inne posty tego autora

> trudno powiedzieć. Nie pamiętam oficjalnej nazwy tego narodu po polsku. > Po niemiecku zowią się Sorben, po swojemu chyba Srbe. W każdym razie ci > ło z Łużyc ;-) > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 60 ... 100 ... 109 . [ 110 ] . 111 ... 120 ... 153