Szukana fraza: Autor: BasiaBjk <b...@q...pl>
Znaleziono: 718 wiadomości
2005-04-01 22:04:37 | BasiaBjk inne posty tego autora
Użytkownik medea napisał: > Mój po dwóch godzinach jest surowy w środku tak, jak przypuszczałam :-(. A jaki masz piekarnik? > Pozostaje mi tylko kupować serniki :-( ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sernik w piekarniku...2005-04-02 11:41:11 | BasiaBjk inne posty tego autora
Użytkownik medea napisał: > Myślisz, że można go zrobić bez tego kruchego ciasta? Robię wyłącznie bez ciasta, z dwóch racjonalnych powodów :) > A w jakiej blasze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ciasto drożdżowe2005-04-05 16:55:52 | BasiaBjk inne posty tego autora
Użytkownik Wlodzimierz Macewicz napisał: >>Dobrze jest, jak pisałam :) > > > moze w Twoim piekarniku!! No pewnie, że w moim :) Przecież nie piszę o jakimś ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: suszone kartofle2005-04-12 15:37:16 | BasiaBjk inne posty tego autora
Użytkownik toto d. napisał: > Dzis w sklepie widziałem suszone kartofle - 100g - 1,5 zeta. Po circa pół > godziny gotowania powstaje z tego 0,5 kg kartoszki. > Do czego to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: suszone kartofle2005-04-12 17:38:41 | BasiaBjk inne posty tego autora
Użytkownik toto dżdżownica napisał: > Ja tak tylko pod wpływem jakiejś relacji do podróżowania po Europie - jest > gdzieś taka strona w Internecie. Pisali tam o liczeniu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: suszone kartofle2005-04-12 18:12:34 | BasiaBjk inne posty tego autora
Użytkownik Margola napisał: > znaczy, uprzednio pytając gospodarza, czy jak? Oczywiście, a myslałaś, że jak? -- pa, BBjk [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: suszone kartofle2005-04-13 08:11:11 | BasiaBjk inne posty tego autora
Użytkownik Gocha napisał: > Do Azji tym bardziej nie ma sensu targać żywności, bo ceny zdecydowanie > niższe... Nie mam sensu tachać z Polski, ale pisałam o tym,że jest ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Nie lękajcie się!2005-04-14 20:25:04 | BasiaBjk inne posty tego autora
Użytkownik mikusiak napisał: > Jakoś tak grupa zacichła... > Czy nie potrafimy bez fałszywego wsparcia emigrantów wydobyć się na > powierzchni??? > A może tylko ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Nie lękajcie się!2005-04-16 16:30:38 | BasiaBjk inne posty tego autora
Użytkownik Salvatore napisał: > A pamiętasz jak rok temu była tu dyskusja właśnie o smardzach... Jasne, a za kilka(naście?) dni znów będziemy je zbierać. > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ryba "maslana "2005-04-28 19:28:32 | BasiaBjk inne posty tego autora
Użytkownik waldek napisał: > === > Czy moglibyście napisać po ile ta ryba jest w różnych miastach / sklepach? W Krakowie po 36, wędzona trochę droższa (w budce rybnej na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia