Szukana fraza: Autor: krys <k...@p...onet.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2011-12-08 20:26:38 | krys inne posty tego autora
Nixe wrote: > W dniu 2011-12-08 18:36, Stefan pisze: >> Użytkownik "Anai"<a...@g...pl> napisał w wiadomości >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przedszkola2012-01-23 14:00:56 | krys inne posty tego autora
Nixe wrote: > > Użytkownik "Qrczak" <q...@g...pl> napisał w wiadomości > news:4f1d2d15$0$1258$65785112@news.neostrada. pl... > >> A czy zasady gry ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.psychologia
Re: Przedszkola2012-01-23 14:47:16 | krys inne posty tego autora
Nixe wrote: > > Użytkownik "Qrczak" <q...@g...pl> napisał w wiadomości > news:4f1d69ff$0$1263$65785112@news.neostrada. pl... > >> Co Wy z tymi ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.psychologia
Re: Przedszkola2012-01-26 11:19:52 | krys inne posty tego autora
Szpilka wrote: > > Użytkownik "Madoniowie" <m...@w...go2.pl> napisał w > wiadomości news:jfpsqe$ags$2@mx1.internetia.pl... >>W dniu i ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.psychologia
Re: Co w Portugalii?2012-05-01 10:10:02 | krys inne posty tego autora
Stalker wrote: >> Za to moje Młode, zapytane, co jadło na wycieczce w Austrii, odpaliło - >> "no jak to co? schabowego!" ( bo niestety pensjonat był polskiego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: odbierac prawo wykonywania zawodu konowalom2012-05-19 06:13:06 | krys inne posty tego autora
Massai wrote: > Hikikomori Mint wrote: > >> On 18.05.2012 12:04, Massai wrote: >> > Hikikomori Mint wrote: >> > >> > > On 18.05.2012 09:13 ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.medycyna
Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?2015-02-13 14:44:33 | krys inne posty tego autora
XL wrote: > Dnia Fri, 13 Feb 2015 14:24:55 +0100, XL napisał(a): > >> Dnia Fri, 13 Feb 2015 06:52:43 -0600, Pszemol napisał(a): >> >>> "bbjk" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?2015-02-22 12:46:08 | krys inne posty tego autora
Trybun wrote: > W dniu 2015-02-16 o 19:43, Pszemol pisze: >> "Trybun" <i...@j...ru> wrote in message >> news:54e21809$0$2177$65785112@news.neostrada. pl ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zakwas chlebowy - ile wody? ile czekac? jaka make?2015-02-25 11:05:11 | krys inne posty tego autora
ZZZ wrote: > > Użytkownik "Pszemol" <P...@P...com> napisał w wiadomości > news:mchtu1$vqe$1@dont-email.me... >> "ZZZ" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Re:jajko ugotowane na twardo2015-07-14 14:08:49 | krys inne posty tego autora
Ikselka wrote: > Dnia Tue, 14 Jul 2015 10:06:19 +0200 (CEST), XL napisał(a): > >> "Pszemol" <P...@P...com> Wrote in message: >>> "XL" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia