Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: krys <k...@p...onet.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: kEczAp

2012-06-12 08:10:26 | krys inne posty tego autora

Ikselka wrote: > Np Żelfixu. Niektórzy robią powidła na tym, o zgrozo. Ciekawe. Powidła, to powidła. Ja na żelfixie robię dżemy. Bo lubię dżem z owoców, a nie ze sklepu;-) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kEczAp

2012-06-12 08:13:44 | krys inne posty tego autora

Nixe wrote: > To samo z kapustą kiszoną czy ogórkami. Dawniej przecież (ale i teraz też > się to praktykuje) kisiło się jesienią w beczkach na całą zimę i wiosnę, > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kEczAp

2012-06-12 11:30:04 | krys inne posty tego autora

Nixe wrote: > > Ale zaraz, Ty mówisz teraz o takim psuciu się faktycznym (pleśń, gnicie > itp.) czy "psuciu się" czyli po prostu kiśnięciu kapusty (bo dla ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak się nazywa...

2012-06-15 11:35:46 | krys inne posty tego autora

medea wrote: > W dniu 2012-06-15 13:12, Ikselka pisze: >> Głównie pektyny. I kwas cytrynowy. Używam żelfiksu Oetkera (nie innych >> tego typu produktów innych firm, bo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tłusta pani wypowiada się na temat śmietany.

2012-06-18 06:55:37 | krys inne posty tego autora

Paulinka wrote: > > W dniu 2012-06-17 22:00, Ikselka pisze: > >> Zapomniałabym: lidlowska śmietana Pilos jeszcze jest normalna, ciekawe >> jak długo - lubię ją ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tłusta pani wypowiada się na temat śmietany.

2012-06-21 13:14:32 | krys inne posty tego autora

medea wrote: >>> Mlekowity nie ma żadnych dodatków poza kulturami bakterii. >> U mnie na półkach widuje tylko śmietanki tej firmy, niestety :-( >> Bo jakbym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: piwo bezalkoholowe...

2012-07-07 08:27:47 | krys inne posty tego autora

Bbjk wrote: > W dniu 2012-07-06 17:46, MI$EK pisze: >> Takie pytanie mam. >> Czy jest w sprzedaży u nas w kraju piwo bezalkoholowe? >> Pomijam oczywiście sam fakt ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Fasolka szparagowa...

2012-07-19 18:16:26 | krys inne posty tego autora

Justyna Vicky S. wrote: > ... w słoiku. Jak robicie w słoiczkach to warzywo? W jakich zestawieniach > (sałatki)? Marynata? Woda z solą? > Do czego zużywacie tak przygotowaną ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomysł na mizerię...

2012-07-26 06:46:21 | krys inne posty tego autora

Justyna Vicky S. wrote: > Albo jakąś ciekawą sałatkę? Jak sałatkę, i jak lubisz zdecydowane smaki: http://zpierwszegotloczenia.pl/przepisy/ogork i-kanap kowe-w-zalewie-slodko- ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomysł na mizerię...

2012-07-26 10:30:09 | krys inne posty tego autora

Justyna Vicky S. wrote: > > Zobaczę, może uda mi się chociaż kilogram takich ładniejszych wybrać to > dadzą radę :) Jak lubisz ostre i wyraziste , nie pożałujesz. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 30 ... 70 ... 82 . [ 83 ] . 84 ... 90 ... 130 ... 200