Szukana fraza: Autor: krys <k...@p...onet.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2015-02-15 13:58:40 | krys inne posty tego autora
XL wrote: > Dnia Sun, 15 Feb 2015 12:28:29 +0100, XL napisał(a): > >> Dnia Sun, 15 Feb 2015 12:25:13 +0100, XL napisał(a): >> >>> Dnia Sun, 15 Feb 2015 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?2015-02-15 14:26:11 | krys inne posty tego autora
XL wrote: > Dnia Sun, 15 Feb 2015 13:22:27 +0100, Trybun napisał(a): > >> W dniu 2015-02-15 o 06:22, bbjk pisze: >>> W dniu 2015-02-14 o 20:07, Trybun pisze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jaką patelnię lupić?2015-02-15 14:30:50 | krys inne posty tego autora
Wiesiaczek wrote: > Tymczasem zagłębienia skutecznie uniemożliwiają ścięcie wierzchniej > warstwy białka bez ścięcia żółtka, co jest skrajnie naganne. > Bo wtedy albo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jaką patelnię lupić?2015-02-15 14:35:10 | krys inne posty tego autora
XL wrote: cierek :-> >>> >>> Aha - tylko koniecznie żeby szczotka miała teleskopy, silikony itp, a >>> ścierki były "samopochłaniające brud" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?2015-02-15 14:50:53 | krys inne posty tego autora
XL wrote: >> A inni jadąc do Francji, Gruzji, Włoch to się snobują. Zamiast buły z >> domu przytargać i nie korzystać z miejscowej kuchni. > > Snobują się w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jaką patelnię lupić?2015-02-16 09:59:18 | krys inne posty tego autora
Pszemol wrote: > "XL" <i...@g...pl> wrote in message > news:bmimcvarglxe$.figf88jq0sve.dlg@40tude.ne t... >> Ale to INWENCJA i/lub DOWCIP - najcenniejsza ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Chleb pszenny z dodatkiem czarnych oliwek z puszki2015-02-16 10:15:30 | krys inne posty tego autora
Trefniś wrote: > W dniu .02.2015 o 17:39 Pszemol <P...@p...com> pisze: > >> "Pszemol" <P...@P...com> wrote in message >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bigos dla Iwanosa2015-02-16 15:53:28 | krys inne posty tego autora
Anai wrote: > Tak robię bigos bez cebuli, to chyba oczywiste skoro napisałam że byłby > bigos gdyby jej nie było. > Może faktycznie nieco tu przesadziłam, bo w niektórych ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jaką patelnię lupić?2015-02-17 08:04:32 | krys inne posty tego autora
XL wrote: >>> Jak założy spódnicę żony to też nie będzie niczym dziwnym - będzie to po >>> prostu "właściwy balans" 333-] >> >> Jeśli ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jaką patelnię lupić?2015-02-19 12:32:40 | krys inne posty tego autora
Trefniś wrote: > Zresztą w sklepie też mielonego nie kupujesz zamrożonego! > Ja nie widziałem i nie słyszałem o mięsie mielonym sprzedawanym w stanie > mrożonym, to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia