Szukana fraza: Autor: Magdalena Bassett <n...@b...com>
Znaleziono: 301 wiadomości
2006-01-19 15:40:46 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Kot wrote: > Maaaaagdaaaaa !!! Ty juz nie pokaazuj zadnych urzadzen, ja nie mam > miejsca w kuchni !!! Ale na szczescie opiekacz mnie nie rusza ;) Za to > ravioli z maszynki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: czym trzec ziemniaki na placki2006-01-24 18:17:15 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Kot wrote: > Misiek wrote: > >> Dla 2 osob zmywarka traci sens. >> >> > Nie traci ;) > > Kot, co NIENAWIDZI zmywac > Zgadza sie, po co zmywac, jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zupa z brokułów2006-01-25 20:12:56 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Michal wrote: > > Witam, > > właśnie zrobiłam zupę z brokułów - przecieraną. Zupka krem. A czy macie > jakiś pomysł co można do takiej zupy dodać, żeby była ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Potrzebny sprawdzony przepis na babke cytrynowa2006-01-26 19:04:11 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Jak w tytule: poszukuje sprawdzonego przepisu na babke cytrynowa, ktora sie nie zapadnie, i bedzie wilgotna na drugi dzien. Dzieki MB [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Potrzebny sprawdzony przepis na babke cytrynowa2006-01-27 01:52:43 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
goga wrote: > Polecam przepis na babkę cytrynową znajdujący się na proszku do > pieczenia firmy Cykoria. [...] Dzieki, wyprobuje w weekend. MB [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jakie formy dobre do pieczenia ciasta?2006-01-27 16:24:38 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Secretgarden wrote: > Doradżcie mi,jakie formy sa najlepsze do pieczenia cist-pokryte teflonem,czy > np.blaszane z tzw.powłoka nieprzywieralną(czarne)? > Mam same stare,w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Faworki. Czemu nie chrupiące?2006-01-28 16:54:46 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Emilia Karbownik wrote: > A nie wybijasz? > I robią ci się bąbelki w faforkach bez alkoholu i bez wybijania? > > EK Nigdy nie wybijam, w mojej rodzinie ta metoda jest ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Brązowe pieczarki2006-01-30 21:02:29 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Killer wrote: > Witam > Dlugo żyję na tym świecie, ale dopiero dziś spotkałem się z takim cudem jak > brązowe pieczarki i dodam że były odrobinę droższe niż te ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kremówka2006-02-01 16:13:30 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
@nn wrote: )) > Poza tym: > 1. ciasto francuskie przekładane żółtym budyniowatym kremem to napoleonka > 2. ciasto pofałdowane przekładane puszystą masą budyniową to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: decare.pl2006-02-02 16:22:39 | Magdalena Bassett inne posty tego autora
Konrad Kosmowski wrote: > ** Maciej Jastrzebski, 2006-02-02 14:45: > >>> Piotr i Paweł też ma sklep internetowy tutaj z jakością to ja nie >>> widzę ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia