Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Ciasto na chleb bez soli...

2015-06-20 21:14:20 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Basia napisała: >> Nie przejmuje się smakiem lecz konsystencją ciasta :-) >> Sól (a raczej jej brak) ewidentnie wpłynał jakoś na proces wyrastania >> bo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Promocja - urwał nać

2015-06-20 21:57:02 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pan Dirko napisał: >> Żwirem??? A jaka myśl piękna temu przyświeca? > > Hejka. Myśl, której realnym rezultatem będzie zwiększenie gęstości > podłoża ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.ogrody

Re: Promocja - urwał nać

2015-06-20 23:12:18 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pan Dirko napisał: >> A gdybyż tak zwiększyć gęstość podłoża jeszcze bardziej, minimalizując >> jego porowatość do granic możliwości, a to przez zastąpienie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.ogrody

Re: rzodkiew

2015-06-20 23:52:56 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> być tanie. Jeśli chodzi o sytuacje, gdy papier dobry, a tylko kartki >> się rozlatują, i nie jest to wyjątkowo cenny starodruk, to po prostu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Promocja - urwał nać

2015-06-20 23:53:21 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >>>> A gdybyż tak zwiększyć gęstość podłoża jeszcze bardziej, minimalizując >>>> jego porowatość do granic możliwości, a to przez ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.ogrody

Re: Gotowana młoda kapusta

2015-06-21 12:18:51 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Qrczak pisze: >> W przepisie w ogóle nie było mowy o *wrzucaniu do wody*, lecz do garnka. >> Ta "odrobina", czyli na przykład milimetr na dnie, to tylko ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Gotowana młoda kapusta

2015-06-21 12:20:08 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Qrczak pisze: >> U nas do tzw. jarzynki dodają zwykle kawałek kapusty, bo jest zwyczaj >> wrzucania do rosołu, więc sprzedawcy nie boją się kroić kapusty na małe ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: rzodkiew

2015-06-21 12:21:55 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Qrczak pisze: >> Nie chodziło mi o oprawców prac dyplomowych, które są robione pod jeden >> sztrychulec, tylko albo o stargo rzemieślnika, który skórą potrafi >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Gotowana młoda kapusta

2015-06-21 12:23:19 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Qrczak pisze: >> W końcu sekret kucharski: ryba nie krojona, >> U głowy przysmażona, we środku pieczona, >> A mająca potrawkę z sosem u ogona. > > Miałam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Promocja - urwał nać

2015-06-21 12:14:27 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pan Dirko napisał: >> ... prosiłbym sprecyzowanie, czy wpływ ten miałby kierunek zgodny >> z intencjami siejącego żwir przez sito, czy też byłby wbrew zamysłom jego ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.ogrody

strony : 1 ... 120 ... 160 ... 170 . [ 171 ] . 172 ... 180 ... 200