Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "JerzyN" <N0,007,SPAM@megapolis.pl>
Znaleziono: 1021 wiadomości





Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak

2005-04-22 15:32:15 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "flower" <f...@w...pl> > Posłuchaj. [...] Następny anonim od pouczania? :-))) Dygnij i przedstaw się grzecznie. -- Pozdrawiam, Jerzy [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak upiec soczysty schab?

2005-04-24 12:48:50 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "Kot" <t...@g...pl> > To ja nie rozumiem czemu moj schab soczysty, bez polewaia i sloniny. > Obsmazam ostro ze wszystkich stron, dolewam ciut wody i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak

2005-04-25 09:45:07 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "flower" <f...@w...pl> > > Następny anonim od pouczania? > > :-))) > > Dygnij i przedstaw się grzecznie. > > Mozesz mi mówić ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak

2005-04-25 12:46:41 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "Hania " <v...@W...gazeta.pl> > ale Cie trzyma, Przyznaję, jestem niedobry dla trolli, i wyczuwam ich na kilometr lub wiecej. > i w weekendzik zes ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak

2005-04-26 15:27:23 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "Hania " <v...@W...gazeta.pl> > noo, unikat niesamowity, dawno juz nie widzialm, zeby ktos tak wolno jarzyl i > mial takie mulowate poczucie humoru ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Karmienie trolli/Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak

2005-04-26 16:04:20 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "katiusza" <k...@w...ww> > Grupa kuchenna będzie zawsze karmić trolle, trollu Jerzy N. > Zawsze się znajdą przecież jakieś odpadki. > katiusza ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak się robi poncz

2005-04-27 08:54:51 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "batory" <b...@p...onet.pl> > Użytkownik "tapta" <t...@w...pl> > > GochaBielsko napisał(a): > > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ryż paraboliczny

2005-04-27 13:37:29 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "Kwant" <a...@u...paa.gov.pl> > wstepnie obgotowany W parze? -- Pozdrawiam, Jerzy [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Lody

2005-04-27 20:37:49 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> > Grycan to dawny właściciel Zielonej Budki. Sprzedał markę, którą > stworzył i założył nową firmę pod ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Lody

2005-04-27 20:47:50 | JerzyN inne posty tego autora

Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> > Grycan to dawny właściciel Zielonej Budki. Sprzedał markę, którą > stworzył i [...] Wykreował, a stworzyli ją ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 40 ... 49 . [ 50 ] . 51 ... 60 ... 100 ... 103