Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: wolim <n...@p...tu>
Znaleziono: 435 wiadomości





Re: Jak usmażyć amerykańskiego steka

2016-03-10 21:32:26 | wolim inne posty tego autora

W dniu 2016-03-10 o 21:27, Ikselka pisze: >> >> Czyli masz to co my wszyscy, znaczy prozę życia z ogromną ilością >> wspomnień i romantycznych uniesień, ale nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Szynka świąteczna z Biedronki

2016-12-15 21:52:04 | wolim inne posty tego autora

W dniu 2016-12-15 o 19:10, Ikselka pisze: > Dobrą? - nie istnieje dobra sklepowa wedlina. Oksymoron. > Tzw dobra wędlina w sklepie nie kosztowałaby 16 złotych za kilogram, tylko ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Grzyby do suszenia

2017-10-26 09:14:00 | wolim inne posty tego autora

W dniu 2017-10-13 o 10:43, Trefniś pisze: > Cześć! > > Nie mam wielu doświadczeń z grzybami, raczej tylko jako kucharz i > spożywający. > W tym roku zakupiłem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: dlaczego nie mech?

2012-03-18 21:16:56 | wolim inne posty tego autora

W dniu 2012-03-13 22:08, Andrzej Lawa pisze: > Ave! > > Generalnie mój trawnik to raczej mini-łąka: jest dość chaotyczny i tylko > regularnie (tj. co miesiąc-dwa ;) ) go ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.dom

Re: Roztwór do piersi z kurczaka

2012-08-19 16:43:19 | wolim inne posty tego autora

W dniu 2012-08-19 17:55, Ed pisze: > Ale mi chodziło bardziej o roztwór, w którym można by pierś utopić > choćby na parę dni (chociaż na 3-4) 100 ml soli peklowej (kupisz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co to za potwór?

2012-09-19 14:42:53 | wolim inne posty tego autora

W dniu 2012-09-19 13:17, Jacek pisze: > W dniu 2012-09-19 12:09, Wędrowniczek pisze: > >> To zdradź nam jakimże to sposobem podszedłeś owe krety. >> Wiemy, że ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.ogrody

Re: Kuchnia w TV

2013-04-08 08:35:30 | wolim inne posty tego autora

W dniu 2013-04-07 22:08, Ikselka pisze: > Ano pewnie, nie stosowano wtedy jeszcze tej całej trującej chemii > wędliniarskiej co to się ją z wiaderek wlewa do masy mięsnej itp ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Lepienie pieroga

2013-04-24 21:27:23 | wolim inne posty tego autora

W dniu 2013-04-24 19:34, Ikselka pisze: > Dnia Wed, 24 Apr 2013 01:33:46 -0700 (PDT), czeremcha napisał(a): > >> Ładne, "nabite" pierogi wychodzą nie z kółek, a z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: urzadzenie do gotowania ryzu...

2013-05-01 13:56:19 | wolim inne posty tego autora

W dniu 2013-04-30 23:48, k...@g...pl pisze: > do sushi ryz gotuje sie tak: do dobrego z grubym dnem garnka wrzucamy wyplukany czterokrotnie ryz. dolewamy wode w stosunku 2:1 lub ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jakieś przepisy na dania gotowane?

2013-09-09 21:54:55 | wolim inne posty tego autora

W dniu 2013-09-07 21:22, Feniks z popiołów pisze: > W dniu 2013-09-07 15:32, Ikselka pisze: >> Dnia Sat, 07 Sep 2013 14:14:41 +0200, Feniks z popiołów napisał(a): >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 20 ... 30 ... 38 . [ 39 ] . 40 ... 44