Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: JaMyszka <f...@g...com>
Znaleziono: 816 wiadomości





Re: Szybkowar-jaki lepiej?

2007-02-04 09:38:45 | JaMyszka inne posty tego autora

On 3 Lut, 20:16, "Andrzej" wrote: >> > [...] >> > Dania typu gulasz,bigos,gołąbki zwykle gotuję na dwa dni na prośbę moich >> > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Faworki

2007-02-04 09:44:00 | JaMyszka inne posty tego autora

On 4 Lut, 00:01, Jerzy Nowak wrote: > Wyszło mi, że mają ok. 16 mln warstw. > Tłukłem ile wlezie mając na myśli p. i i. > Dobre są bo na wszelki wypadek aby zaraza nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: mąka z niedozwoloną substancją

2007-02-07 11:22:09 | JaMyszka inne posty tego autora

On 31 Sty, 12:41, "lakis" wrote: > Jak podają we wszelkich informacjach jest na rynku jakaś mąka, która > ma w sobie silne związki rakotwórcze. Tylko nikt nie podaje ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: makaron z obiadu

2007-02-07 22:35:06 | JaMyszka inne posty tego autora

On 7 Lut, 21:18, "czeremcha " wrote: > [...] > Natknęłam się na taki przepis: makaron wyłożyć na deseczkę, przycisnąć > drugą, obciążyć /nałożyć taką ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: makaron z obiadu

2007-02-08 01:30:29 | JaMyszka inne posty tego autora

Bluzgacz z żoną wybierają się na bal maskowy. Ona, cała w skowronkach, że jej nikt nie rozpozna, już zakłada woalkę wdowy, gdy kątem oka spostrzega, jak on zakłada sobie na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pęka biała kiełbasa

2007-02-08 11:37:19 | JaMyszka inne posty tego autora

On 8 Lut, 12:16, "dwaKa" wrote: > w jaki sposób , można temu zapobiec, w czasie gotowania ? Nie wiem, jak gotujesz. Ja wrzucam zawsze na wrzątek i jeszcze nigdy nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pęka biała kiełbasa

2007-02-08 11:38:41 | JaMyszka inne posty tego autora

On 8 Lut, 12:16, "dwaKa" wrote: > w jaki sposób , można temu zapobiec, w czasie gotowania ? Nie wiem, jak gotujesz. Ja wrzucam zawsze na wrzątek i jeszcze nigdy nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: PRZYSMAK KOZACKI

2007-02-08 11:50:52 | JaMyszka inne posty tego autora

On 8 Lut, 11:14, "Panslavista" wrote: > Tym razem czwarty po byczych jajach, flaczkach i ozorku fragmencie > kropwiny bo trudno zakwalifikować tę część jako ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: makaron z obiadu

2007-02-08 12:11:40 | JaMyszka inne posty tego autora

On 8 Lut, 06:38, "Panslavista" wrote: > [...] > Bez prasowania można osiągnąć ten sam efekt - wymieszać makaron z kilkoma > jajkami, włożyc na blachę/patelnię - ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: PRZYSMAK KOZACKI

2007-02-08 14:45:50 | JaMyszka inne posty tego autora

On 8 Lut, 14:17, "Hau hau" wrote: > > >A z byczego penisa nic nie znalazles? > > A jak myślisz? W ilu wyrobach jesz go ze smakiem? > > Nie powiem ci w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 9 . [ 10 ] . 11 ... 20 ... 60 ... 82