Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: kosmetyki

2001-03-27 07:25:58 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Krysia Thompson napisala: > coz za drwina!. pan dochtur kazali (cisnienie, panie dzieju...) - > zeby bylo w temacie - dawajcie jakie dietetyczne na zbycie wagi > przepisy, co ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Rosol na 1001...

2001-03-29 12:50:30 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

"Joanna Duszczyńska" napisala: > (...) > Wczoraj mnie naszło i zwykłą kartoflanką doprawiłam odrobiną bazylii... > Mąż był zachwycony... To spróbuj to samo z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kulki z platkow owsianych

2001-03-29 12:59:29 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

oza napisala: (...) > W garnku zagotować mleko z cukrem, margaryną i kakao. Do gotującej się masy > wsypać płatki owsiane, dokładnie wymieszać i gotować jeszcze 35 min. Z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Rosol na 1001...

2001-03-30 07:42:41 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

"Joanna Duszczyńska" napisala: > A do krupniku to ja z przypraw dodaję listek laurowy i ziele angielskie i > posypuje zieloną pietruszkę... Zielona pietruszka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Brokuły

2001-03-30 07:52:23 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Monika Gadomska napisala: (...) > Pyszne są też (tzn. nam smakowały) placuszki > brokułowo-kalafiorowe. Kupiłam mrożone Bonduelle. Ale może ktoś zna przepis > jak to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Dość odchudzania - pytanie o brytfannę :-)

2001-04-04 11:58:17 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

dagmara napisala: > Właśnie. A ile czasu, tak na oko powinno być to coś, powiedzmy drób > pieczone bez przykrywy, w celu nabrania chrupkości skórki? Chodzi mi > mniej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak przytyc?

2001-04-10 09:15:06 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Mikie napisal: > moj brat w wieku 20 lat (jak ja teraz) juz mial brzuszek :)) > w ogole to mi zle nie jest, tylko ze ciagle sie slyszy o dietach, > odchudzaniu etc i bylem ciekaw, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak przytyc?

2001-04-11 08:18:35 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Jerzy napisal: > > Może nie na przytycie, ale na zwiększenie wagi znam. Zapisz się > > na jakikolwiek sport, ćwicz co najmniej 3 razy w tygodniu po 2 godziny. > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Witam:)

2001-04-12 11:05:40 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Krysia Thompson napisala: > co to jest basma? > > Tez ruda, z czestymi potrzebami dorudzenia Krysia Basma jest czarna, teże roślinna. Z hną ładnie się komponuje rubina ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ratunku! Szpinak!

2001-04-12 11:12:56 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

G napisal: > > > Skrzydełka z kurczaka, (lub inne części np. bioderka), > Np. Piersi z kurczaka > > - gdzie są te bioderka ?! > "Górna część" udka z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 30 ... 70 ... 79 . [ 80 ] . 81 ... 90 ... 130 ... 200