« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-04-11 11:38:19
Temat: Witam:)
jak wyzej..;)
Grupe czytam od kilku tygodni i przyznaje,ze na razie tylko czytalam(z
prawdziwa przyjemnoscia,ze wzgledu na panujaca tu atmosfere:))),nie
majac dotad odwagi i motywacji do zaistnienia w charakterze
grupowiczki-motywacja ta pojawila sie zaledwie kilka dni
temu...;))Mianowicie odkrylam tu jakis czas temu zamieszczony przez
ktoregos z panow przepis na,o ile dobrze pamietam,kurczaka po
kanadyjsku,skrzydelka zalewane jakims sosem itp..Rzucilam sie na ten
przepis z kwikiem szczescia,jako ze wydal mi sie genialny w swej
prostocie,obiecalam Mamie i tabunowi znajomych wyprobowanie i
podzielenie sie nim,forwardnelam sobie go na skrzynke mailowa,po czym
przez pomylke skasowalam,grupy przez kilka dni nie czytalam,przepis
gdzies mi umknal-i oto,po drugim dniu przekopywania sie przez posty od
poczatku istnienia grupy poddaje sie i, sfrustrowana i niezaspokojona
kulinarnie, prosze o przyjecie mnie do Waszego grona,przepis i
wyrozumialosc,jako ze jestem kucharka mloda nie tylko wiekiem,ale i
doswiadczeniem.
P.S.Jako stala bywalczyni wielu grup dyskusyjnych jestem zaskoczona
atmosfera,jako udalo Wam sie tu stworzyc,i szczerze gratuluje.Pomijam
"kwiatki"pokroju istoty o pseudonimie "ab"-z takimi stworzeniami
nieodmiennie kojarzy mi sie powiedzenie"no dres-no stres".
--
Róda
mamo pomurz chomik uciekl.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-04-11 14:21:42
Temat: Re: Witam:)Sczera prawda takiej atmosfery jak na tej grupie dyskusyjnej prózno szukac
gdzie indziej.
Czytam ta grupe od okolo 2 miesiecy i jestem zachwycony i pelen podziwu.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich grupowiczów, oraz zycze wszystkiego naj z
okazji nadchodzacych swiat, a najbardziej udanych wyczynów w kuchni.
--
----------------------------------------------------
------------------------
------------------------------
Barnaba Kujszczyk
BBA OFFICE SYSTEM
tel. +48 22 618 29 29
fax. +48 22 618 38 98
GG: 17950
ICQ: 99833938
Uzytkownik "Tib" <c...@i...pl> napisal w wiadomosci
news:3AD4422B.B98B7F8F@ikp.pl...
>
> jak wyzej..;)
>
> Grupe czytam od kilku tygodni i przyznaje,ze na razie tylko czytalam(z
> prawdziwa przyjemnoscia,ze wzgledu na panujaca tu atmosfere:))),nie
> majac dotad odwagi i motywacji do zaistnienia w charakterze
> grupowiczki-motywacja ta pojawila sie zaledwie kilka dni
> temu...;))Mianowicie odkrylam tu jakis czas temu zamieszczony przez
> ktoregos z panow przepis na,o ile dobrze pamietam,kurczaka po
> kanadyjsku,skrzydelka zalewane jakims sosem itp..Rzucilam sie na ten
> przepis z kwikiem szczescia,jako ze wydal mi sie genialny w swej
> prostocie,obiecalam Mamie i tabunowi znajomych wyprobowanie i
> podzielenie sie nim,forwardnelam sobie go na skrzynke mailowa,po czym
> przez pomylke skasowalam,grupy przez kilka dni nie czytalam,przepis
> gdzies mi umknal-i oto,po drugim dniu przekopywania sie przez posty od
> poczatku istnienia grupy poddaje sie i, sfrustrowana i niezaspokojona
> kulinarnie, prosze o przyjecie mnie do Waszego grona,przepis i
> wyrozumialosc,jako ze jestem kucharka mloda nie tylko wiekiem,ale i
> doswiadczeniem.
>
> P.S.Jako stala bywalczyni wielu grup dyskusyjnych jestem zaskoczona
> atmosfera,jako udalo Wam sie tu stworzyc,i szczerze gratuluje.Pomijam
> "kwiatki"pokroju istoty o pseudonimie "ab"-z takimi stworzeniami
> nieodmiennie kojarzy mi sie powiedzenie"no dres-no stres".
>
> --
> Róda
> mamo pomurz chomik uciekl.
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-04-11 17:22:44
Temat: Re: Witam:)Użytkownik Barnaba Kujszczyk <b...@b...com.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:9...@b...com.pl...
> Sczera prawda takiej atmosfery jak na tej grupie [...]
Coby nie obrazić twoich uczuć to ci powiem: "pieprzysz" = sypiesz mielonym
pieprzem po oczach. Aby się wkupić podaj ulubiony przepis.
Pozdr. Jerzy
PS
Co do "atmosfery" to dobre powietrze jest jeszcze na pl.rec.ogrody.
Zapraszam.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-04-11 17:32:58
Temat: Re: Witam:)Użytkownik Tib <c...@i...pl> w wiadomooci do grup dyskusyjnych
napisał:3...@i...pl...
> Grupe czytam od kilku tygodni [...]
> P.S.Jako stala bywalczyni wielu grup dyskusyjnych jestem zaskoczona
A gdzie to wac Pani bywasz?
> atmosfera,jako udalo Wam sie tu stworzyc,i szczerze gratuluje.Pomijam
> "kwiatki"pokroju istoty o pseudonimie "ab"-z takimi stworzeniami
> nieodmiennie kojarzy mi sie powiedzenie"no dres-no stres".
W zly czas trafilas! Ale moze juz nie bedzie sie wiercil. Wszyscy juz go
utopili w...
> Róda
Lubie rude, moja slubna cos wie o tym, kiedys robila hne z ...
zapomnialem, aaa basma. Miala wówczas dlugie i piekne wlosy, jedwabne w
dotyku i balsamiczne w zapachu. Przepraszam, zapomnialem sie to raczej na
grupe "seks".
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-04-11 18:03:46
Temat: Re: Witam:)
>
>> Róda
>Lubie rude, moja slubna cos wie o tym, kiedys robila hne z ...
>zapomnialem, aaa basma. Miala wówczas dlugie i piekne wlosy, jedwabne w
>dotyku i balsamiczne w zapachu. Przepraszam, zapomnialem sie to raczej na
>grupe "seks".
>pozdr. Jerzy
>
co to jest basma?
Tez ruda, z czestymi potrzebami dorudzenia Krysia
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-04-11 18:56:38
Temat: Re: Witam:)
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk>
napisal
> co to jest basma?
Ziolowy srodek barwiacy wlosy, tak jak hna. Tyle, ze inny kolor .
pozdrawiam
Monika
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-04-11 19:02:44
Temat: Re: Witam:)Użytkownik Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> w wiadomooci
do grup dyskusyjnych napisał:e...@4...com..
.
>
> >
> >> Róda
> >Lubie rude, moja slubna cos wie o tym, kiedys robila hne z ...
> >zapomnialem, aaa basma. Miala wówczas dlugie i piekne wlosy, jedwabne w
> >dotyku i balsamiczne w zapachu. Przepraszam, zapomnialem sie to raczej
na
> >grupe "seks".
> >pozdr. Jerzy
> >
>
> co to jest basma?
http://www.litexpo.lt/pelene/en/Spekuliacija/firma.h
tml
http://www.cosmopress.ru/cir/cir-n2/market.htm
To robia arabowie ale nie pamietam z czego, zmielona kora jakiegos drzewa
bodajrze.
> Tez ruda, z czestymi potrzebami dorudzenia Krysia
Noooo, tak, to dziala.
Pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-04-11 21:18:45
Temat: Re: Witam:)
>>
>> co to jest basma?
>http://www.litexpo.lt/pelene/en/Spekuliacija/firma.
html
>http://www.cosmopress.ru/cir/cir-n2/market.htm
>To robia arabowie ale nie pamietam z czego, zmielona kora jakiegos drzewa
>bodajrze.
>> Tez ruda, z czestymi potrzebami dorudzenia Krysia
>Noooo, tak, to dziala.
>Pozdr. Jerzy
>
dalej nie wiem, JAK to jest rude... kasztan? Miedz?
Rafael?Boticelli? Ruda malpa?
a zeby bylo w ON TOPIC - czy ktos z Was robi salatke jarzynowa i
uzywa, zamiast cebuli - porow?? Rewelacyjne!! Wlasnie taka
zrobilam (po uprzednim jedzneiu u kogos...)
Krysia
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-04-11 21:51:41
Temat: Re: Witam:)
Krysia Thompson wrote:
> dalej nie wiem, JAK to jest rude... kasztan? Miedz?
> Rafael?Boticelli? Ruda malpa?
OFF topic - na moje (fachowiec od kolorów włosów psiakrew..) basma daje
coś pośredniego między cieną wiśnią a ciemnym kasztanem - nie jest tak
purpurowa ale i nie tak brunatna.
Oczaywiście zależy NA CO to kładziesz
Jak wytrzymasz do jutra, to moja stara opowie Ci dokładnie wszystko na
priv-a (naturalnie ruda, od zawsze farbowana na różne odcienie rudego-
niestety dzisiaj już śpi)
A "ruda małpa" to już chyba stosunek emocjonalny do obiektu a nie
określenie odcienia :))
sadyl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-04-11 22:20:55
Temat: Re: Witam:)Użytkownik Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> w wiadomooci
do grup dyskusyjnych napisał:7...@4...com..
.
> >> co to jest basma?
[...]
> >bodajrze.
wrrrrrrrrrrrrrrrr,
> >> Tez ruda, z czestymi potrzebami dorudzenia Krysia
> >Noooo, tak, to dziala.
> dalej nie wiem, JAK to jest rude... kasztan? Miedz?
cos na ksztalt swidra, nie ruda ani nie wydra ;-))) wszystko zalezy od
proporcji.
Generalnie oid rudego do brunatnego kasztanu.
> a zeby bylo w ON TOPIC - czy ktos z Was robi salatke jarzynowa i
> uzywa, zamiast cebuli - porow?? Rewelacyjne!! Wlasnie taka
> zrobilam (po uprzednim jedzneiu u kogos...)
Gdybys czytala regularnie to juz dawno bys to uczynila.
Pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |