Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.removeX>
Znaleziono: 359 wiadomości





Re: Rodzicom niejadkow

2007-09-04 08:10:28 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Magdalena Bassett napisal(a): >Polecam te smieszna strone: > >http://www.baraskit.se/random/archive/5/f ood.html To w Ameryce zostaly jeszcze ostatnie niedobitki niejadkow? ;--) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: 3 kg żurawiny

2007-09-04 08:29:06 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Felinity napisal(a): >> Przeciez te mufiny to jest niemozebny syf. > >Takie domowej roboty? Mniam. Domowej roboty nie jadlem. Jadlem to tylko w usa do sniadania. Okropne ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ryz "po wegiersku"

2007-09-04 08:36:46 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Maciej Jastrzębski napisal(a): >Named after Count Lajos Batthyány [...]. The difference between this version >and the usual steamed rice recipe is that instead of water, a dark ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: 3 kg żurawiny

2007-09-04 08:36:52 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Lia napisal(a): >>>>> A powaznie - to może ususzyc? >>>> >>>> i co potem z taką suszoną? >>>> parzyć jak herbatkę? :) >>> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: 3 kg żurawiny

2007-09-04 08:47:43 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Lia napisal(a): >>>> Przeciez te mufiny to jest niemozebny syf. >>> >>>Takie domowej roboty? Mniam. >> >> Domowej roboty nie jadlem. Jadlem to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: 3 kg żurawiny

2007-09-04 09:32:04 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Lia napisal(a): >>>To spróbuj jakiś dobrych. Serio serio. I na słodko, i wytrawnych. >> >> Poparzylem na przepisy: soda i proszek do pieczenia. Nie ma sily, zeby ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: 3 kg żurawiny

2007-09-04 10:12:31 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Lia napisal(a): >>>>>To spróbuj jakiś dobrych. Serio serio. I na słodko, i wytrawnych. >>>> >>>> Poparzylem na przepisy: soda i proszek do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: 3 kg żurawiny

2007-09-04 13:31:10 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Lia napisal(a): >>>> Co z soda i proszkiem do pieczenia? Rzeczywiscie musza byc w przepisie >>>> czy nie? >>> >>>Proszek musi, soda nie. >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Mango - pomocy ;-)

2007-09-05 19:34:52 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

"IwonaW" <iwo_nka[spam]@wp.pl> napisal(a): >od kilku tygodni zajadam sie mango. Niestety nigdy wczesniej nie mialam >kontaktu z tym owocem w "srodowisku ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Mrożone obiady

2007-09-17 10:15:06 | Marcin E. Hamerla inne posty tego autora

Ewa (siostra Ani) N. napisal(a): >> Kapusta z grochem, leczo, kluski slaskie, sosy (wolowinowy, itd). >> Generalnie duzo mozna mrozic. > >Chili con carne, cassoulet ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 20 . [ 21 ] . 22 ... 30 ... 36