Szukana fraza: Autor: dawnakuchnia <d...@p...onet.pl>
Znaleziono: 262 wiadomości
2002-06-03 12:05:16 | dawnakuchnia inne posty tego autora
Lilla wrote: > Użytkownik dzieciol <p...@c...com> w wiadomości do grup dyskusyjnych > napisał: Lilla wrote: "......" > Pozdrawiam > Lilla chciałam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [prosba] cos bezmiesnego2002-06-05 11:10:44 | dawnakuchnia inne posty tego autora
Qwax wrote: >>Ale to wcale nie jest na s^(3)odko! >>Tak jak napisa^(3) Waldek, trzeba go wrecz posolic :) >>To jest makaron wymieszany ze skwarkami ze stopionej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: przyprawy ziołowe.........2002-06-05 11:26:04 | dawnakuchnia inne posty tego autora
Skorupa wrote: > Pozdrawiam serdecznie miłych grupowiczów. > Mam prośbę kiedyś widziałem w necie fajną stronkę z ziołami i > przyprawami. > Taka z opisami i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
trzeba jakoś goić te rany...trochę ot?2002-06-05 12:14:46 | dawnakuchnia inne posty tego autora
Mecz trwa chwilkę - jak wszystkim wiadomo :-) jak wiadomo najprzyjemniej ogląda się mecz "na własnych śmieciach" co wtedy robi piękniejsza część ludzkości? ja podczas ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ogorki malosolne2002-06-05 14:17:01 | dawnakuchnia inne posty tego autora
Greg wrote: > Co , jak i ile by zrobic z zielonych malosolne. Prosze o przepis !!!! > > Rozmawialiśmy o małosolnych jakiś czas temu dosyć obszernie.. ale ponieważ o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kurki2002-06-07 06:28:11 | dawnakuchnia inne posty tego autora
Dominika NM wrote: > Jak je przerobi? bez sera i ?mietany? I w co ewentualnie wsadzi? ? Mozna > jakis sos z nich zrobic do miesa? > DominikaNM > poddusić z cebulką, torchę ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co na obiad?2002-06-13 10:44:11 | dawnakuchnia inne posty tego autora
Waldemar Krzok wrote: >>Piersi z kurczaka (na patelnie)+sypki ryż+sos wuja Bena (dodać do usmażonych >>piersi). Szybko, tanio i całkiem nieźle. >> > > tylko ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
wena producentów - nazwy2002-06-14 12:00:27 | dawnakuchnia inne posty tego autora
Od pewnego czasu zauważam coraz to piękniejsze przykłady szalonego rozwoju nazewnictwa w wyrobach rodzimych producentów żywności. Dzisiaj zobaczyłam "salceson królewski", ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wena producentów - nazwy2002-06-14 14:59:35 | dawnakuchnia inne posty tego autora
Jerzy wrote: > A pileś te^ oryginalną? Ja piłam :-))) I pamiętam, (choć jak przez mgłę), że smakowała mi o wiele bardziej niż skąpo wówczas dostępna coca cola (małe ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ^^^^^^^^^C-Z-A-R-U-?^^^^^^^^^2002-06-14 18:09:51 | dawnakuchnia inne posty tego autora
C-Z-A-R-U-? wrote: > czesc wszystkim !!!!!!!!!!!!!!! > szukam przepisu jak zrobic CZARUSIA > czy powie mi ktos jak zrobic ten deser z ryzu, mleka, cukru i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia