Szukana fraza: Autor: JerzyN <0...@m...pl>
Znaleziono: 931 wiadomości
2005-10-06 18:19:34 | JerzyN inne posty tego autora
Wladyslaw Los napisał(a): >>>miedzy 30 a 40 zł za kilogram. >>Aż mnie zatkało. >>Za te pieniądze można kupić superkiełbasę lub prawdziwą szynkę. > Albo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: parowki...2005-10-06 19:02:32 | JerzyN inne posty tego autora
onet napisał(a): >>> jestem ciekawy ilu w Polsce ludzi stać na parówki za 40 zł kg >> >> >> Wystarczająco dużo, by się opłacało je sprowadzać. Biznes ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: parowki...2005-10-06 19:38:24 | JerzyN inne posty tego autora
maf napisał(a): > Niemcy slyna z parowek, to prawie ich potrawa narodowa "bockwurst i piwo". > I prawde mowiac, nie zdarzylo mi sie zjesc niesmacznej niemieckiej parowki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: parowki...2005-10-06 20:42:28 | JerzyN inne posty tego autora
Wladyslaw Los napisał(a): > O cenie sprzedawanego wyrobu nie decyduje jedynie cena jego składników. > Jeżeli uważasz inaczej, sam sobie rób parówki. Czyli 60-80% ceny to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: miody pitne2005-10-08 20:52:43 | JerzyN inne posty tego autora
Wieczorek Grz. napisał(a): [...] >>Kup jakis miod pitny i spirytus.Wylej z butelki tak na oko >> 3/4 miodu i uzupelnij spirytusem.Ma postac z tydzien w temperaturze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pestki awocado2005-10-11 15:20:32 | JerzyN inne posty tego autora
Krysia Thompson napisał(a): >>I takich sie konsumuje a zeby nie bylo, ze nie na temat to mam takowa w >>domu, ugryzlam. [...] > > Ludz o posmaku zywicy z kora? a to co ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ciag dalszy2005-10-11 15:51:02 | JerzyN inne posty tego autora
marqzik napisał(a): > Coś mi się za szybko wyslalo... > No wiec > po nich i chyba od nich pojawiło się "to" [...] Mole jak nic, orzechy były stare i zakażone ot ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Chleb2005-10-11 16:11:13 | JerzyN inne posty tego autora
Dla smakoszy: http://goscinneprogi.republika.pl/ku_pieczywo .html pozdr. Jerzy [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Co z tego zrobić?2005-10-11 16:41:00 | JerzyN inne posty tego autora
Znalazłem stronę: http://www.kuchniaonline.pl/index.php?sel=6b& amp;nr90=25 To było odhaczone słuzbowo: pieprz sól woda Odznaczyłem: indyk jabłka jajka jogurt kabaczki kakao Wylazło: ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: (OT) Dziś w TVN2005-10-11 19:20:56 | JerzyN inne posty tego autora
Grzegorz Janoszka napisał(a): [...] > Polewałem z tego długo ;) Poproszę o bliższe wyjasnienie. ;-) pozdr. "stary" warszawianin Jerzy PS Wstyd to kraść i z d ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia