Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Kaczka

2003-01-07 14:04:06 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

"walkie!" wrote: > Dzieki za rady :-) > Tylko nie wiem kiedy przelamie swoja niechec do tego ptaka i znow go > kupie. Z kupowaniem kaczek tez trzeba uwazac - mozna ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kaczka

2003-01-08 09:41:38 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > jak Wy o takich rzeczach piszecie, to mnie sie serce kraje. samo. Smutna konsekwencja bycia miesozerca :-( Ale tak czy tak bardziej mi szkoda, ze kaczke ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jalowcowka

2003-01-08 13:49:00 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Gosick wrote: > amarzylo mi sie samodzielne zrobienie jalowcowki. Znalazlam w sieci dwa > przepisy, w jednym radza dac 2 lyzeczki cukru na 1l wodki, natomiast w > drugim - 0.25 kg ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: Odp: renifer i jego mieso

2003-01-08 14:49:46 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > >> >> jadlas? > >nie jem miesa i nigdy nie zamierzam! > to skad wiesz, ze obrzydliwe???? Bo jak by nie bylo obrzydliwe, to by jadla ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jalowcowka

2003-01-09 12:00:32 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Gosick wrote: > Taka zwykla nalewke, zalac jagody wodzia, odstawic i czekac, tylko mi ten > cukier po glowie chodzi. No i niech w tej glowie zostanie :-) Jalowcowka jest czyms ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Boczniaki zrobilam :))

2003-01-13 12:56:34 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Kruszynka wrote: (...) > Amator grzybkow czatowal tuz nad patelnia i nie przeoczyl zadnego > :-))) No a potem chodzil i pytal: Sa jeszcze te grzybki? Nie ma?... (...) To teraz dla ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak sie robi bardzcz na dutkach?

2003-01-13 13:07:30 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Be wrote: > czy na dudkach, nie wiem jak sie pisze bo znam to tylko ze słyszenia. > > W tym barszczu, który na oko przypomina żurek, pływają drobiowe serca, > żołądki i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Boczniaki zrobilam :))

2003-01-13 14:33:52 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Kruszynka wrote: > > To teraz dla odmiany sprobuj zrobić w ciescie :-) Mniej > > roboty, bo tylko raz moczysz, a tez sa doskonałe. > Ciescie takim nalesnikowym tylko ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak te watrobki?

2003-01-14 12:07:52 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

margola & zielarz wrote: > Straca ABSOLUTNIE wszystko. Niestety. Musza byc owoce. Najlepiej wlasnie > winogrona albo brzoskwinie. W ostatecznosci ananas. Aha - arbuz sie nie > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak te watrobki?

2003-01-14 13:01:35 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Kruszynka wrote: > > Rodzynki moga byc. I calosc posypac platkami migdalowymi. > Rety, platkami? > Ale wtedy to ta watrobka juz na slodko wychodzi? > Czy ona tak ogolnie z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 100 ... 140 ... 148 . [ 149 ] . 150 ... 160 ... 200