Szukana fraza: Autor: "Joanna" <j...@p...pl>
Znaleziono: 57 wiadomości
2000-02-29 09:03:57 | Joanna inne posty tego autora
Lilla napisał(a) w wiadomości: <89g1j8$ah$1@helios.man.lublin.pl>... >Użytkownik Izunia <i...@a...net> w wiadomości do grup >dyskusyjnych ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bagietka z czosnkiem2000-03-14 13:33:17 | Joanna inne posty tego autora
Podobnie robi sie tzw. "chleb po zydowsku" - ciemny chleb, pokrojony, przeklada sie maselkiem z czosnkiem i tymiankiem, wszystko w folie aluminiowa i do piekarnika ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Plik z setka nalewek2000-03-23 11:59:39 | Joanna inne posty tego autora
Ja tez !!! j...@p...pl (Joanna) ICQ #23635022 [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Podziekowanie za pomysl z ceglami szamotowymi2000-03-29 08:11:48 | Joanna inne posty tego autora
czy ta pizze kladzie sie bezposrednio na ceglach, czy na blaszce ? j...@p...pl (Joanna) ICQ #23635022 Rafal napisał(a) w wiadomości: <8bq4fd$uqp$...@n...se.com.pl> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kulinarne wpadki2000-04-05 08:18:42 | Joanna inne posty tego autora
A ja kiedys w akademiku wstawilam w garnku olej na frytki. Kiedy przyszlam do kuchni i odkrylam pokrywke, z karnka buchnal ogien... Ale garnek wytrzymal ! (radziecki, aluminiowy, o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Chłodnik - jak robicie?2000-05-05 07:10:49 | Joanna inne posty tego autora
A ja robie z kefiru - koniecznie Danone (inne sie nie sprawdzaja), i dodaje pokrojone rzodkiewki.. j...@p...pl (Joanna) ICQ #23635022 Ana napisał(a) w wiadomości ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Stek! - koniec swiata2000-05-10 08:44:44 | Joanna inne posty tego autora
Wladyslaw Los napisał(a) w wiadomości: <1eaem7s.eko2101vurk3hN%w...@t...com.pl&g t;... >Plaster miesa musi byc gruby -- min. 5 cm Chyba to juz nie bedzie plaster (szczegolnie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: chatka puchatka2000-05-15 10:29:19 | Joanna inne posty tego autora
60 dkg twarogu (najlepiej trzykrotnie mielony) kostka masla 3 zoltka szklanka cukru pudru aromat rumowy bakalie 2 lyzki kakao 3 paczki herbatnikow prostokatnych Twarog, cukier, zoltka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sezon grilowy nietypowy- wyszlo dlugie SORRY2000-05-15 10:31:52 | Joanna inne posty tego autora
Bardzo dobre sa boczniaki - duze kapelusze posypane przyprawami, zmoczone olejem, piec jak kto lubi z obu stron (ja lubie na chrupiaco).. j...@p...pl (Joanna) ICQ #23635022 [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Chłodnik - jak robicie?2000-05-15 10:40:44 | Joanna inne posty tego autora
Ostatnio wypróbowalam zakwas kujawski - jest najlepszy (do chlodnika) !!! j...@p...pl (Joanna) ICQ #23635022 Slavek napisał(a) w wiadomości ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia