Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Odp: gruszki i jablka

2001-10-10 11:26:50 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

MechaGodzilla napisala: > ja robilam mus z gruszek > obrane, pokroilam na male czastki, zesmazylam, dodalam na 4 kilo gruszek 1 > kg cukru i 1 zelfix dr oe, wsypalam lyżke ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Cafe za Slupem - ryz z sosem....

2001-10-10 13:11:12 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Monika Sawicka napisala: > Eeeeeee, a co powiesz na pizzę mrożoną? Na środku chlaśnięty kawałek > jakiegoś miącha (robil za szynkę), czerwona plamka (chyba była kiedyś ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: gruszki i jablka

2001-10-10 13:12:49 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Krysia Thompson napisala: > >No w?a?nie - czy wymy?lono ju? garnek do musów, powide? i innych > >takich, do którego one nie przywieraj?? Pomys? mieszania przez > >ca?y ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: Odp: gruszki i jablka

2001-10-10 13:17:46 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

MechaGodzilla napisala: > zelfiks dlatego bo gruszki byly bardzo soczyste a ja ie mialam czasu i > cierpliwosci je smazyc 4 dni zeby odparowaly Ale on jest z konserwantami ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: gruszki i jablka

2001-10-11 12:56:03 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Klient - rzeczoznawcyap - info napisal: > > No właśnie - czy wymyślono już garnek do musów, powideł i innych > > takich, do którego one nie przywierają? Pomysł ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Odp: gruszki i jablka

2001-10-11 13:40:49 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Klient - rzeczoznawcyap - info napisal: > Kupiłam w Tesco w Wawie, w takim stoisku przed kasami. Zapłaciłam > ponad 400 zł, firma na pewno francuska, ale nazwy nie pomnę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jeszcze raz - ratunku rydze!

2001-10-16 07:20:16 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Teresa K napisala: > nie no - ja wiem ze one do sosu, itd., ale po pierwsze to > kurki sa osobno a rydze osobno - chodzi o to czy - i - jak > dlugo mozna je tak trzymac w tym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co z jarzebiny?

2001-10-16 07:26:55 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

AgataW napisala: > >No wlasnie. Znam jedna taka, co ma jarzebine i dobre checi i nie wiemy, co z > >tym zrobic. A na was przeciez zawsze mozna liczyc :) > ..jako konfiturę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wino domowym sposobem

2001-10-16 07:39:04 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

"Witek R." napisal: > (...) > 1. Czy zerwane winogrona myc przed dalsza obrobka? Spotkalem sie z opiniami, > ze nie nalezy ich myc, bo i tak wszystko sie osadzi na dnie, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jeszcze raz - ratunku rydze!

2001-10-16 09:28:13 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Teresa K napisala: > (...) > Ja tylko sie chcialam upewnic czy w przypadku grzybow taki > sposob na przechowywanie jest dobry. Myślę, że lepiej zamrozić surowe, albo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 40 ... 80 ... 90 . [ 91 ] . 92 ... 100 ... 140 ... 200