Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: sadyl <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1539 wiadomości





Re: Co się dzieje z naleśnikiem?:)

2005-01-30 23:36:51 | sadyl inne posty tego autora

killim wrote: > > witam, > mam takie teoretyczne pytanie: co sie dzieje kiedy smazy się takie ciasto > jak na nalesniki albo podobne (powiedzmy ze sama mąka i jajka, dla > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sok z kwiatu sosny

2005-01-30 23:40:18 | sadyl inne posty tego autora

"walkie!" wrote: > w maju jak sosna puszcza pedy to idziesz do lasu takiego dalekiego od > spalin i innych smierdzielstw. > te pedy musza miec gdzies 5-10 cm i miec ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co mozna z pomidorow?

2005-01-30 23:46:37 | sadyl inne posty tego autora

Olenka wrote: > > > Jeśli sietowate to twarde / niedojrzałe, to niech poleżą parę dni. > > Najlepiej > > blisko jabłek. > > Nie tyle niedojrzale, bo to by ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Ultra low Cook Temp

2005-01-31 01:09:25 | sadyl inne posty tego autora

a niech inostrańcy se w guglach znajdą :))) Noże temat już był - to sori . nie sledzę grupy na bieżąco Czy ktoś się spotkał z gotowaniem scierwa w temperaurze <H1> 60 • ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ultra low Cook Temp

2005-01-31 19:54:42 | sadyl inne posty tego autora

"A.L." wrote: > > Miło Cię widzieć :). > http://tinyurl.com/4gtjy > http://tinyurl.com/4o69q Dzięki, o to mi chodziło. Łazi za mna takie zimnopiekłe mięcho ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Nietuzinowy pomysł na grilla [pytanko]

2005-05-17 20:51:34 | sadyl inne posty tego autora

[No patrzta: ledwo wlazł, zaledwie przywitał się a już z pytaniami wyskakuje] Mam w niedługiej perspektywie imprezę grillową w nowym kręgu znajomych. Chciałbym zabłysnąć czymś ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Hit firmy K* - biała zasmażka :-)))

2005-05-17 20:57:02 | sadyl inne posty tego autora

"Wojtek H." wrote: > Zasmażka najczęściej to pół na pół mąka i tłuszcz. Prawie 6 złotych > za 125g mąki i 125g margaryny ? Popatrzcie, tu mąka i margaryna ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: szczaw

2005-05-17 21:23:47 | sadyl inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > znaczy ma byc w zasadzie mocno zielone, ciapowate i kwasne...to > inne zielska sie chyba tez nadaja Słyszałem, że pyszna jest młoda pokrzywa, ale ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Nietuzinowy pomysł na grilla [pytanko]

2005-05-17 21:27:55 | sadyl inne posty tego autora

Morrigan wrote: > Faszerowane pieczarki (roznosciami) zawiniete w folie. Ok. Pomysł jest. Czekam na kolejne. sadyl [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Nietuzinowy pomysł na grilla [pytanko]

2005-05-17 21:43:38 | sadyl inne posty tego autora

"Ewa (siostra Ani) N." wrote: > Zielona salata z jajkami na miekko (rozszarpanymi), i z boczkiem. > Zaraz - jak można rozszarpywac jajka? Wyobraźnia mnie trochę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 70 ... 110 ... 121 . [ 122 ] . 123 ... 130 ... 154