Szukana fraza: Autor: sadyl <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1539 wiadomości
2005-08-23 21:50:19 | sadyl inne posty tego autora
BasiaBjk wrote: > > Wisła przerżnęła w eliminacjach do LM :) > > a już się wystraszyłam, że coś poważnego :) Dobrze, że kibole tu raczej nie zaglądają. lincz na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co to za sztuciec?2005-08-24 08:54:46 | sadyl inne posty tego autora
Małgorzata Leszczyńska wrote: > > na forum kuchnia pojawiło się pytanie: > http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&a mp;w=279775 89 Łyzeczka do mieszania herbaty w górę ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pytanie o Salo...2005-08-28 21:10:14 | sadyl inne posty tego autora
Marsjasz wrote: > Moze ktos ma doswiadczenie z domowym Salo... Może Passolini? :) sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Paprykarz szczecinski2005-09-02 19:56:20 | sadyl inne posty tego autora
"Ewa (siostra Ani) N." wrote: > Przywiozlam sobie z wakacji w kraju paprykarz szczecinski, na czarna > godzine. Jakiś miesiąc temu czytałem w jakiejś gazecie duuuży ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Paprykarz szczecinski2005-09-02 21:18:18 | sadyl inne posty tego autora
Piotrek SP5FCI wrote: > > Jakiś miesiąc temu czytałem w jakiejś gazecie duuuży artykuł na temat > > paprykarza szczecińskiego. > to było w GW , w dodatku o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Paprykarz szczecinski2005-09-03 20:59:45 | sadyl inne posty tego autora
"@nn" wrote: > Ooooo.... to juz nie dają???? o_O Bo zmiany (na lepsze) w smaku jakoś > nie zauważyłam :)) To gdzie ty kupujesz pasztetową? Jak sie wyczai dobre ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: placki ziemniaczane przywieraja!!!2005-09-09 15:09:28 | sadyl inne posty tego autora
yark wrote: > > b.goracy tluszcz a przywieraja. co robic? kobiety nie ma, nie podpowie, same > chlopy w domciu:-))) Zlej tłuszcz, umyj porządnie patelnię, spróbuj jeszcze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Złe w kuchni - suplement2005-09-13 06:03:04 | sadyl inne posty tego autora
Pamiętacie wątek o samozatłuszczających się nożach? Zgodnie z sugestiami - wygotowałem rączkę przez bodaj pół godziny w wodzie z płynem do naczyń. Wysuszyłem i położyłem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zoladki z gesi...2005-09-14 20:49:23 | sadyl inne posty tego autora
BasiaBjk wrote: > > Interesuje mnie aspekt wizualny :) > W rosole pływają te całe żołądki? Gęsie to raczej należy pokroić w paski, jak klasyczne flaki. Za duże są ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: A dziś będą flądry :-)2005-09-16 16:41:11 | sadyl inne posty tego autora
turecky wrote: > > Emek <k...@y...co.uk> napisał(a): > > > > > > > bezpośrednio od rybaków :-) > > A dokładniej w jakiej miejscowości ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia