Szukana fraza: Autor: sadyl <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1539 wiadomości
2000-10-05 08:11:01 | sadyl inne posty tego autora
Grzegorz Pajak wrote: > Od zawsze mialem awersje do mieszania spirytu z prochami. Takie polaczenie > procentow z aspiryna nie powoduje jakis skutkow ubocznych? Salicylany nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sposob na przeziebienie2000-10-05 08:51:08 | sadyl inne posty tego autora
BB wrote: > A copowiesz na spirytus salicylowy? to prawie to samo co alkohol z aspiryna ...ale stosunkowo nieczęsto stosuje się go wewnętrznie :)) (niesmaczny jest) sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Afrodyzjak - niepowaznie2000-10-06 09:46:10 | sadyl inne posty tego autora
"Magdalena W." wrote: > > Debata o przeziebieniu nasunela mi pytanie - wylacznie do Panow, licznie tu reprezentowanych. > Czy macie jakies swoje ulubione potrawy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Afrodyzjak - niepowaznie2000-10-06 10:51:36 | sadyl inne posty tego autora
asia wrote: > Znaczy co, piwo? tak po prostu? iiiii... rozczarowales mnie ;-)) > Zawsze mi sie wydawalo ze po tym sie tylko spac chce. > Bo za mało wypiłaś > I ten ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Afrodyzjak - niepowaznie2000-10-07 21:34:09 | sadyl inne posty tego autora
Jader wrote: > > > p.s. I nie palic cmikow, bo mozna spawiowac przy zblizeniu (chyba, ze ktos > jest wyjatkowo odporny, ale smiem twierdzic, ze piwko to przy tym wiosenna > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: smalec2000-10-07 21:49:13 | sadyl inne posty tego autora
Jacek Kostka wrote: > Słoninka i mielone mięso w proporcji 4/1 na korzyść słoninki. Cebula i zioła > do smaku. (Ilość cebuli i ziół, a także ich asortyment - wg uznania) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Afrodyzjak - niepowaznie2000-10-07 21:52:03 | sadyl inne posty tego autora
Sakul wrote: > za to karzak ok 1,2 m wzbudza sasiedzka niezyczliwosc :))) Może zazdrość? a może usmiech ironii (patrz stara: sąsiadka musi już dawać sąsiadowi lubczyk:)) sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ile razy ?2000-10-07 21:58:59 | sadyl inne posty tego autora
Danka wrote: > potrzeby po jednorazowym uzyciu wylewac zaraz tego tluszczu. Mozna chyba > zrobic w nim kilka razy frytki lub inne smakowitosci i nikomu to nie powinno > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sliwki2000-10-07 22:00:12 | sadyl inne posty tego autora
ostry wrote: > > A próbowałaś kiedyś śliwki w occie ? > Są wyśmienite jako przystawka do wszelkich mięs > > ostry No i pod sfermentowane zboże/ziemniaki :)) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dwa przepisy na początek-długie2000-10-07 22:02:29 | sadyl inne posty tego autora
Danka wrote: > > Ja te salatke znam pod nazwa "Sledz pod pierzynka" i bardzo ja lubie. > Pozdr., sledz pod pierzynka chybas jest pod buraczkami? czy mis ię cóś ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia