Szukana fraza: Autor: sadyl <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1539 wiadomości
2001-01-31 09:20:14 | sadyl inne posty tego autora
Jerzy wrote: > Uwielbiam flaki!!! Dla mnie to tragedia! Dziś, godz: ~7:50, radio: RMF FM, wiadomości lokalne: "Gdański Sanepid _profilaktycznie_ wycofuje ze sklepów ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kto wie gdzie można dostać strusia2001-02-01 08:16:59 | sadyl inne posty tego autora
Krzysiek Witczak wrote: > > kochani kto wie gdzie można kupić mięso ze strusia najlepiej steki Gdzie kupić - nie wiem Ale w telewizorni wczoraj podawali, że jedna sztuka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zurek - jak ???!!2001-02-01 08:19:17 | sadyl inne posty tego autora
rena wrote: > > Zakwas z mąki żytniej: > * 166 g mąki żytniej, ^^^^^ A co to ? Apteka ? sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Klapniety sernik2001-02-01 08:22:31 | sadyl inne posty tego autora
Jerzy wrote: > > Popatrz na kalendarz, dokładniej fazy księżyca. ...tudzież na czerwone kropki :)) sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Żołądki drobiowe2001-02-01 08:46:08 | sadyl inne posty tego autora
ostry wrote: > > > Jak są już miękkie, to polecam Ci przepis ostrego: > > dodajesz śmietanę lub jogurt z dodatkiem mąki, sól, pieprz, czosnek i > > dużo curry ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Klapniety sernik2001-02-01 11:23:43 | sadyl inne posty tego autora
maua piegowata wrote: > > a czy jesli ja mam na twarzy takie maue nieregularne krpoki to czy ma to > wpuyw jakis na opadanie sernika czy moze czego innego?:) i czy w ogole > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Klapniety sernik2001-02-02 09:31:28 | sadyl inne posty tego autora
"Aleksander Kłosiewicz" wrote: > > > Moja żona twierdzi, że należy spojżeć na to od strony fizjologicznej tzn. > nigdy nie udają się ciasta kiedy macie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: fast food2001-02-02 09:35:27 | sadyl inne posty tego autora
Przemek wrote: > > Przygotowuję stronę o gastronomii " fast food" . Gratuluję, świetnie trafiłeś :)) sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zwarzona masa2001-02-02 23:59:30 | sadyl inne posty tego autora
"T.A.P." wrote: > > Czy znacie jakieś sposoby, by uratować taką zwarzoną masę, chyba to tak się > to nazywa (jak oddziela się tłuszcz od reszty)? Nie qmam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
o pisaniu na miusy, było: [o boczku i serach]2001-02-03 00:11:55 | sadyl inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > > wlasciwie to nie ma sie czemu dziwic - watek o boczku, w serach > plesniowych, czego rezultatem by przpeis na sos serowy. Jasne!! hmmm... już dawno ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia