Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: sadyl <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1539 wiadomości





Re: SZKOŁA?

2001-02-03 00:31:41 | sadyl inne posty tego autora

dinki2099 wrote: > > Jest ktoś ze szkoły gastronomicznej przy kamiennej? Jasne - setki osób :) A może jeszcze zdradzisz w jakim miescie??? sadyl [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: smakosze na emigracji

2001-02-03 00:35:04 | sadyl inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > zlozyla zazalenie, ze nie ma takiego sera, i ze > ona bez niego NIE MOZE! No cóż - jest to poważne ograniczenie wolności jednostki i patologia zarazem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

kociołek tatrzański

2001-02-05 00:41:53 | sadyl inne posty tego autora

Jak Wam się podobał dzisiejszy (a w zasadzie już wczorajszy) Makłowicz?? Bo mnie zupka tatrzanska powaliła i na pewno zrobię w najbliższym czasie (jak kupię wędzoną słoninę) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kociołek tatrzański

2001-02-05 08:34:06 | sadyl inne posty tego autora

Wladyslaw Los wrote: > > Co do pstraga na niebiesko -- zapomnial, a moze po prostu nie wiedzial, > ze, aby pstrag na niebiesko sie udal, musi byc absolutnie swiezy, > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Nie denerwujcie si?., now: netykieta

2001-02-05 11:11:54 | sadyl inne posty tego autora

Krysia Thompson wrote: > > Czy gdzies sa FAQs albo "instrukcje" naszej grupy? Czy tylko na > wyczucie? Netykieta Usenetu w ogólności jest np. tutaj ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: smakosze na emigracji

2001-02-05 11:14:46 | sadyl inne posty tego autora

Klient - rzeczoznawcyap - info wrote: > > Myślę, że nie byłoby większego problemu, żeby przesłać > parę kilo ogórków (oczywiście w sezonie), oraz normalnej > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: proszek do pieczenia

2001-02-06 10:32:35 | sadyl inne posty tego autora

Shaman wrote: > > to skąd w przepisie wzięła się różnica ilości proszku polskiego i > amerykańskiego? może w Polsce są większe łyzeczki :)) sadyl [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sprzed do fondue

2001-02-06 14:11:42 | sadyl inne posty tego autora

Anna Pawłowska-Pojawa wrote: > > Co to jest KNO3? Azotan potasu Tego to uczą nawet w gorszych podstawówkach ;-) sadyl [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: suflet

2001-02-06 14:23:21 | sadyl inne posty tego autora

asia wrote: > > Calkiem niedawno robilam suflet wg przepisu podanego tu przez Jole L-L a'propos: Kto zniknął ostatnio Jolę L-L ?? sadyl [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

niuanse kształcenia; było: o sprzedzie (!) do fondue

2001-02-07 00:03:20 | sadyl inne posty tego autora

Anna Pawłowska wrote: >ja i chemia > chodziłyśmy różnymi drogami - ja na olimpiady z polskiego, a pani od chemii > na 3 miesiące do sanatorium. I jakoś nie mogłyśmy się ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 40 ... 53 . [ 54 ] . 55 ... 60 ... 100 ... 154