Szukana fraza: Autor: sadyl <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1539 wiadomości
2001-02-08 09:11:45 | sadyl inne posty tego autora
Kto podawał przepis na gravlaxa?? za nic nie mogę go odkopać Zrobiłem go w niedzielę i wydaje mi sie, że coś sknociłem. Mam wrażenie, że łosoś po prostu zaczął się psuć (a ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gorzkie migdaly2001-02-09 09:16:19 | sadyl inne posty tego autora
rena wrote: > > znalazlam w przepisie gorzkie migdaly, ale nigdzie nie ma takich w sklepie? Za "lepszego" systemu w każdej paczce z migdałami (o ile komuś udało się ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ?limaki2001-02-09 09:23:07 | sadyl inne posty tego autora
OT: dziwne zjawisko: mam pytanie Asi i odpowiedz Marka na poprzednią odpowiedź której nie mam. Czy u Was też tak jest? Czyżby ktoś, kto odpowiedział Asi, scancelował swojego posta?? ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ?limaki2001-02-09 11:04:20 | sadyl inne posty tego autora
GB wrote: > Przed > przyrzadzeniem trzeba je przez przynajmniej dobe w jakis tam specjalny > sposob przechowac - nie wiem jak. Wypuszcza się je na "pastwisko" na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gravlax2001-02-10 09:32:33 | sadyl inne posty tego autora
"Aleksander Kłosiewicz" wrote: > nie znam łatwiejszego pszepisu na rybę więc to raczej > nie twoja wina. > płat łososia posypać mieszaniną 150g cukru pudru ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ?limaki2001-02-10 09:34:12 | sadyl inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > Troche mi to zalatuje meczeniem zwierzat... ja slimaki wypuszczam > z mojego ogrodu, na laczke za domem... A nie boisz się, że Ci uciekną :)) sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Trufle na wymarciu :(2001-02-10 22:02:41 | sadyl inne posty tego autora
W RMF-ie podali, że Francji grozi upadek tradycyjnej kuchni Jeszcze 20 lat temu zbierano ok. 1000 t trufli rocznie - obecnie około 50 t Ceny za te grzyby dochodzą do 3 tys $ za kg (!) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: HELP! HELP!2001-02-12 09:55:11 | sadyl inne posty tego autora
Klient - rzeczoznawcyap - info wrote: > > A spróbuj być zdrowa z wagą 100 kilo (nawet kulturystów > to dotyczy, mają problemy z sercem i nerkami, które nie > dają rady ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gravlax2001-02-12 23:02:14 | sadyl inne posty tego autora
Katarzyna Pytkowska wrote: > to chyba bedzie wina tego szczelnego plastiku i nie pierwszej mlodosci > rybki. Moze jeszcze za malo soli i cukru? Poza tym ja zzeram toto po dwoch ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: curacao2001-02-12 23:10:38 | sadyl inne posty tego autora
Katarzyna Kikowska wrote: > > Witam. > Z czym pomieszać curacao, żeby wyszedł jakiś dobry drink. > Pozdrawiam Kasia. jest serwis z drinkami, tylko niestety nie pamiętam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia