Szukana fraza: Autor: sadyl <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1539 wiadomości
2001-03-25 21:28:45 | sadyl inne posty tego autora
Ola wrote: > > Magda wrote: > > > Jaki tusz pogrybiajacy i wydluzajacy polecicie??? > > nawet dobry jest wydluzajacy z avonu > rzesy sa naprawde duzo dluzsze ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jestem glodny2001-03-25 21:30:11 | sadyl inne posty tego autora
Agnieszka Litwin wrote: > > Wlasnie wszamalam pol paczki szpinaku na boczku z jajkiem ... pycha.... Jak tylko pół, to chyba nie do końca pycha :)) sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
OT było: Re: zmiana adresu2001-03-25 21:37:48 | sadyl inne posty tego autora
busek wrote: > > witam serdecznie > > Pragne poinformować, iż ze względu na problemy z serwerami firmy hoga(od 2 > miesięcy przestali odpisywać na maile) O ile ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
OT buło: Re: Poszukuje kucharza2001-03-25 21:39:55 | sadyl inne posty tego autora
Leszek Pawlisz wrote: > > > swoja droga to idiotyzm - jesli ktos wierzy, ze tylko mezczyzna moze byc > > dobrym kucharezm to jego i tylko jego prywatna sprawa, ze chce ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: niespodziewani goscie2001-03-26 10:13:29 | sadyl inne posty tego autora
Barbara wrote: > Juz wyjasniam - to sa Miedzyzdroje, nasze polskie, nadmorskie. Tak podejrzewałem, ale wolałem się upewnić Ale skoro Nordis jest zarówno w M-jach jak i w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
UE, byo: Re: SER BIALY2001-03-26 10:14:56 | sadyl inne posty tego autora
Barbara wrote: > jestem zdecydowana przeciwniczka. nie jesteś odosobniona sadyl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kawa z karadamonem2001-03-26 10:17:16 | sadyl inne posty tego autora
Marek Smolinski wrote: > Wczoraj w programie Maklowicza prezentowali kawe z kardamonem. > Niestety nie powiedzieli nic konkretnego. Zna ktos moze prporcje > i sposob parzenia ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zimno!!!2001-03-26 10:29:09 | sadyl inne posty tego autora
Jader wrote: > > Co moge sobie zapodac w pracy, coby mnie troche ugrzalo? Kawę (lub herbatę) z rumem (bezalkoholowym rzecz jasna :)) > totalnie zhibernowany ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: UE, byo: Re: SER BIALY2001-03-26 11:15:42 | sadyl inne posty tego autora
Barbara wrote: > > Wielkie dzieki, ciesze sie, ze nie jestem odosobniona, ale tu raczej nie > bede wyglaszac swoich pogladow, nie ten temat listy, ale co do jedzenia, to > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: UE, byo: Re: SER BIALY2001-03-26 12:15:51 | sadyl inne posty tego autora
Barbara wrote: > > > W kontekscie tego wszystkiego o czym tu mowa nasuwa mi sie pytanie - gdyby > nasza gora najpierw zrobila referendum, to czy mieliby teraz podstawy do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia