Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "@nn" <a...@p...pl>
Znaleziono: 226 wiadomości





Re: kalmary

2006-01-24 19:03:27 | @nn inne posty tego autora

Kasik napisal(a): > ciekawa jestem na co pomaga woda z kalmarow? Na potencję :p Ania -- ******e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ *******gg:1737648******* ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Szybkowar - brac czy nie?

2006-01-24 20:18:38 | @nn inne posty tego autora

Ewa (siostra Ani) N. napisal(a): > Moja wolowine po burgundzku gotowalam 4 godziny. Od czasu jak mam > szybkowar : 35 minut. > Ja tez tak kcem .....buuuu A skont wiesh kiedy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Szybkowar - brac czy nie?

2006-01-24 21:20:20 | @nn inne posty tego autora

Ewa (siostra Ani) N. napisal(a): > To byl jeden z moich wielkich momentow zastanowienia :) Liczylam i > przeliczalam kiedy te pieczarki wrzucic (wiedzac ze nie tak latwo cos > do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kalmary

2006-01-24 23:57:01 | @nn inne posty tego autora

Marsjasz napisal(a): >> Na potencję :p >> Ania > ja rozumiem szparag czy seler naciowy ale ze kalmar kojarzy sie Pani z > potencja... Mi się wszystko kojarzy :P Ania ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pierogi Lubelskie

2006-01-26 21:05:03 | @nn inne posty tego autora

aniai napisal(a): > Się mi spodobał pomysł na pierogi z miętą, ale jeśli nie pieprzowa- to > jaka? Bo dysponuję jeszcze hiszpańską i polną (z własnej hodowli- żeby > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pierogi Lubelskie

2006-01-26 21:56:40 | @nn inne posty tego autora

Marek W. napisal(a): > Jasne ze bedzie zjadliwe..proporcji kaszy i sera nie trzymaj sie tak > scisle...wszystko zalezy od tego jaki smak chcesz uzyskac...czy bardziej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Marzy mi się...

2006-01-27 11:37:35 | @nn inne posty tego autora

Aicha napisal(a): > Granulowany bardziej dla aromatu. Ząbki bezapelacyjnie muszę kupić. Aicha, granulowany na p.r.k to profanacja :) >> z odrobiną keczupu czy soku ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ciasto z czekolad

2006-01-27 11:38:52 | @nn inne posty tego autora

Alveaenerle napisal(a): > ciesze sie ze wyszlo:) u mnie to ciasto tez juz prawie zniknelo, mimo ze > kawalki trzeba sobie odlupywac to nikomu to zdaje sie nie przeszkadzac;)) > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tiramisu

2006-01-27 13:58:24 | @nn inne posty tego autora

sushi napisal(a): >> Zapewne Rama Coulinesse czy jak im tam. Rama, Knorr, Domestos, Lipton, >> Algida to jeden biznes ;) > > Nigdy nie używałem, ale z tego co mówili w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Koncentrat - ile dobry od otwarcia?

2006-01-28 21:57:37 | @nn inne posty tego autora

Sylvja napisal(a): > Ja uwielbiam swierzą bułeczkę, grubo masła, na to plasterek A ja świerzbu dostaję jak widzę coś takiego....grrrr Ania -- ******e-mail ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 7 . [ 8 ] . 9 ... 20 ... 23