Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 968 wiadomości





Re: Jak sie robi pierogi z kapusta?

2003-12-14 08:38:11 | waldek inne posty tego autora

> :))))))))zaraz. farsz? i zostaje?fajnie, w zyciu mi sie to nie udalo ( bo > zazwyczaj w trakcie robienia pierozkow jest on przez wszystkich a glownie > prze ze nie wyjadany z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

kurczak pikantno-słodki [p]

2003-12-14 09:37:48 | waldek inne posty tego autora

===== Zawsze miałem problem z pogodzeniem gustów dzieci i dorosłych. Tu mi się w prostym, ale smacznym przepisie udało: Składniki: - 1-1,5kg kawałków kurczaka z przewagą ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kompot z suszu - help me please...

2003-12-14 09:41:09 | waldek inne posty tego autora

==== Ja też czekam na ten przepis, więc proszę się nie ociągać :-} waldek ==== [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Krolik - i co dalej?

2003-12-14 10:31:16 | waldek inne posty tego autora

> ...Rozpalasz na patelni masło, aż zacznie dymić i smażysz > kawałki królika, aż wsystkie będą równomiernie zarumienione. ==== Czy to masło nie sfajczy się na brązowo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Krolik - i co dalej?

2003-12-14 11:09:31 | waldek inne posty tego autora

> Ghe we francuskim przepisie? ==== Oni nigdy nie klarują? ==== > Nigdy nie smażyłeś na maśle? ==== Smażę niemal wyłącznie na maśle (z wyjątkiem agresywnego obsmażania na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Krolik - i co dalej?

2003-12-14 11:36:21 | waldek inne posty tego autora

> chodzi o odpowiednio wysoką temperaturę, a także smak potrawy. Masło, > które nie zacznie dymić nie ma odpowiednio wysokiej temperatury, by od > razu ściąć i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kompot z suszu - help me please...

2003-12-15 06:50:50 | waldek inne posty tego autora

===== No to napisz co pamiętasz z tego przepisu, bo moja cierpliwość jest już na wyczerpaniu :-} waldek ==== [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Maslo (was: Re: Krolik - i co dalej?)

2003-12-15 06:55:08 | waldek inne posty tego autora

> Oczywiście, masło powinn być zawsze odpowiedniej jakości. ==== Może więc tajemnica tkwi w samym maśle. Do smażenia nie brałem nigdy tych droższych. Idąc za twoim przykładem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Śpiewający Makłowicz

2003-12-15 07:02:12 | waldek inne posty tego autora

==== Słyszeliście piosenkę Makłowicza? Fajna. waldek ==== [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jakosc oleju a smazonych potraw

2003-12-15 07:11:57 | waldek inne posty tego autora

==== Weź dwa kawałki np. karczku. Jeden połóż na patelnię z olejem do smażenia (4,50 za litr), a drugi połóż na patelnie z olejem do nabijania klienta w butelkę (2,49 zł za ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 40 ... 47 . [ 48 ] . 49 ... 60 ... 97