Szukana fraza: Autor: ">iwr<" <m...@p...pl>
Znaleziono: 16 wiadomości
2001-06-02 12:05:04 | >iwr inne posty tego autora
> Wiesz... większość ciast piekę na termoobiegu razem z dolną grzałką, ale > szarlotkę z samym termoobiegiem, bo z dolną grzałką by się dolne kruche > przypaliło ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
jaka mąka do czego2001-06-04 15:32:11 | >iwr inne posty tego autora
kiedys czytałam że oznaczenia na mące mówią ile jest w niej otrąb, popiołu czy czegoś tam, nietety nie mogę znależć tej książki ponownie, a niewiele z tego pamiętam. Wiem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: MAKARON Z SEREM-KTO PAMIĘTA?2001-06-04 20:33:21 | >iwr inne posty tego autora
> ... i chleb z maslem i cukrem. a ja myślałam, że tu ameryke odkryję pisząc o chlebie maczanym w prawdziwej śmietanie i w cukrze, albo z masełkiem i z cukrem.... odrazu widać, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jeść, aby ... schudnąć, czyli czarodziejska zupa Dlugieeeeeeee2001-06-05 18:10:38 | >iwr inne posty tego autora
> ... poniewaz enzym potrzebny do trawienia krowiego mleka zanika > u ludzi po 25 roku zycia. czy chcesz powiedzieć, że pice mleka w "starszym" wieku nie ma już sensu?? ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Radys salatka szef pomoc2001-06-06 18:52:37 | >iwr inne posty tego autora
> > i sos > tu tkwi problem > sos wyglada na twarozek o smaku czosnkowym > ale ma taka inna nute ja też kiedyś chodziłam na sałatkę z takim sosem... rewelacyjny. To ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jaka mąka do czego2001-06-04 18:51:43 | >iwr inne posty tego autora
dziekuję :) nie przyszło mi do głowy, że takie wiadomości też są na stronach internetowych... więc bije się w piersi: nie szukałam, ale to juz po raz ostatni... Użytkownik ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia