Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Tomaso Burkaso" <t...@t...pl>
Znaleziono: 28 wiadomości





Re: filmy i ksiazki spod znaku slodyczy

2005-03-04 12:17:29 | Tomaso Burkaso inne posty tego autora

> Witam serdecznie, > Liste czytam juz od dawna i dosc czesto korzystam z podawanych przez Was > przepisow. > Chcialam zaproponowac troche odmienny temat... Wlasnie robiac ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jakie wino do deserów?

2005-03-04 12:27:37 | Tomaso Burkaso inne posty tego autora

> jakie byście polecali wina do deserów ? a może do deserów nie daje się win > ? > Kagor moim zdaniem najlepszy mołdawski to ciężkie czerwone słodkie wino pełne ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

cieciorka

2005-03-15 13:49:32 | Tomaso Burkaso inne posty tego autora

Co z cieciorki, obiadowego? Pozdrawiam Tomaso [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: cieciorka

2005-03-16 10:14:46 | Tomaso Burkaso inne posty tego autora

> To zalezy co masz na mysli? Jesli samice cietrzewia, to pieczony drób a > jesli rosline, to najwyzej trucizne dla tesciowej, bo cieciorka jest > trujaca. > Obiad mozesz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: cieciorka

2005-03-16 10:17:21 | Tomaso Burkaso inne posty tego autora

> Polecam hommus - danie nie tyle obiadowe co uniwersalne. Cieciorkę > namaczasz na noc w wodzie, lubi pęcznieć, więc do dużego garnka ją > wsadź. Rano dolej wody, dodaj ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: cieciorka

2005-03-16 10:30:24 | Tomaso Burkaso inne posty tego autora

> Witam - ja robie tak: gotuje cieciorke - na patelni dusze > pieczarki lub inne grzyby z cebulka, dodaje ugotowana > cieciorke, 2-3 lyzki smietany i garsc natki pietruszki, sole ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Szynka pieczona

2005-03-16 10:51:25 | Tomaso Burkaso inne posty tego autora

>> po wyjeciu z zalewy szynke podsmazam z kazdej strony na ostrym ogniu... >> nastepnie szpikuje szynke czosnkiem > > Ale po obsmażeniu?? to sok traci przez nacięcia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: polędwiczki wiepszowe w rozmarynie

2005-03-16 11:09:12 | Tomaso Burkaso inne posty tego autora

> Czy bez tego koniaku to się jakoś da? Nie lubie koniaku i jak kupie > butelke to > będzie stać bezużytecznie. Szkoda mi kupować tylko na polędwiczki. Może > jakims ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: cieciorka

2005-03-16 11:13:33 | Tomaso Burkaso inne posty tego autora

> > To zalezy co masz na mysli? Jesli samice cietrzewia, to pieczony drób a >> > jesli rosline, to najwyzej trucizne dla tesciowej, bo cieciorka jest >> > trujaca ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Szynka pieczona

2005-03-18 14:06:38 | Tomaso Burkaso inne posty tego autora

>> > Ale po obsmażeniu?? to sok traci przez nacięcia >> obsmaża się właśnie po to żeby zamknąc pory czy inne, i żeby nie traciło >> mięso soków. Polecam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . [ 2 ] . 3