Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: <c...@p...onet.pl>
Znaleziono: 33 wiadomości





Re: rostbef soczysty

2001-06-16 20:21:24 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora

Nigdy nie uzywam mikrofali, uwazam, ze wysusza mieso. Wkladam mieso do goracego, co najmniej 200-250 sstopni piekarnika, podobnie jak ty obsmazam, na masle slonym najlepiej, pieczen ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: rostbef soczysty

2001-06-17 15:18:18 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora

Przykrywam wylacznie wspomniana sloninka, takim sporym plastrem, pryska wszedzie i trzeba piekarnik potem czyscic. Przewiduje 15 min na pol kilograma miesa wiec jesli masz kawalek ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: rostbef soczysty

2001-06-17 17:22:56 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora

Nie przykrywam niczym. Dlatego pisalam, ze sloninka wszedzie pryska i piekarnik musze szorowac. A -- Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kasztany - jak to przyrzadzic?

2005-01-21 12:59:36 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora

Wystarczy kasztany "podsmazyc" bez tluszczu, skorka wtedy schodzi bez problemu. Francuzi w domu klada je prosto na plyte witro ale nie ma wtedy jak ich poobracac i szybko sie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: szparagi

2001-05-12 19:45:36 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora

> prosze o przepis na wypróbowany sos holenderski do szparagów. chciałabym > nakarmic mojego ukochanego :) a sos robiony z kucharskich książek jakos nie > wychodzi. szparagowy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: szparagi

2001-05-12 19:53:03 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora

> Trzeba je obrac starannie tzn nie bac sie zdjac ta wlokniasta skore > najlepiej ostrym skrobakiem. > Nastepnie..... dwie sa szkoly > Aby delikatna glowka i twardsza lodyga ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Proste i smaczne przepisy

2001-05-13 04:27:30 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora

> Dzień dobry wszystkim! > > Jestem dzisiaj po raz pierwszy na liście i mam serdeczną prośbę. Czy mogę > poprosić o prześłanie mi jakichś prostych przepisów na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ślimaki

2001-05-13 15:39:33 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora

> witam > zna ktoś szanownych grupowiczów przepis na winniczki jakiś, a może link do > odpowiedniej polskojęzycznej strony > dziękuję z góry > frutis > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Romantyczna kolacja

2001-05-16 09:33:56 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora

> Czesc, > Czy ktos moze mi poddac pomysl na ciepla kolacje , delikatnie wyszukana ale > nie przesadzaona? Dodam, ze ma to byc niespodzianka wiec pierogi nie wchodza > w gre:-) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: bazant

2001-05-19 16:20:25 | c...@p...onet.pl inne posty tego autora

> czy zna ktos jakis przepis na bazanta ? > prosze o pomoc Ja bazanta robie tak: bazanta w calosci wstawiam do nagrzanego piekarnika, przyprawiam i przykrywam plastrem sloniny, bo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . [ 2 ] . 3 . 4