Szukana fraza: Autor: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2015-02-17 15:25:36 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Ewa napisała: > A oto i ona: http://images66.fotosik.pl/622/1ce6c71c9070db 96.jpg O, jaka ładna kasza gryczana! Jarek PS: Szczerze mówiąc, bardziej mi to wygląda na sól ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pierwszy krokus2015-02-17 15:02:31 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Ewa napisała: > U mnie w ogródku pierwszy krokus już zakwitł, a tulipany > wychynęły z ziemi na razie tylko listownie. > > Kto da więcej? Poszedłem do ogrodu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: Pierwszy krokus2015-02-17 15:33:11 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Ewa napisała: >>> U mnie w ogródku pierwszy krokus już zakwitł, a tulipany >>> wychynęły z ziemi na razie tylko listownie. >>> >>> Kto da ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody
Re: bigos2015-02-17 19:31:08 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Wiesiaczek napisał: > Glutaminian chyba jednak nie powinien mieć smaku. Wręcz przeciwnie -- nawet stawiany jest czasem jako wzorzec smaku. Piątego. Trochę z nim jak z Plutonem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bigos dla Iwanosa2015-02-17 19:46:38 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Basia napisała: >> Tylko do końca nie wiem, czy można je podciągnąć pod "ruskie", ale w >> końcu chyba jak najbardziej :) > Oczywiście. Prawdziwe ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: Jaką patelnię lupić?2015-02-17 21:34:41 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pan Pszemol napisał: > Pewności też nie mam i dlatego powstrzymuje się od kupowania w Krakowie > czegoś z morza w stanie rozmrożonym (zwłaszcza w supermarkecie...) > No ale ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jaką patelnię lupić?2015-02-17 21:38:48 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Anai pisze: > ... a z rekinem jeszcze nie wiem co zrobię :D Z nim sprawa prosta -- im mniej się zrobi, tym lepiej. Najlepszy jest po prostu usmażony bez żadnych ceregieli na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: bigos2015-02-17 21:51:22 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Ewa napisała: > W podręczniku do przyrody dla klasy piątej podają nawet > sześć smaków - 4 tradycyjne, umami i tłusty. Ech, jak dzieci, jak dzieci. Tylko wyścigi im w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jaką patelnię lupić?2015-02-17 22:51:32 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pani Ewa napisała: >> Na solach nie znam się, czasem jakieś tam ekstraordynaryjne >> się napatoczą, ale używam bez podbudowy teoretycznej. > > Też się nie znam i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Próbował ktoś piec tradycyjne, włoskie, puszyste bagietki?2015-02-17 23:21:35 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora
Pan Stefan napisał: >> Szczerze móiwąc w to "wygryzanie" nie wierzę ani trochę, Twój przyjaciel >> niewątpliwie ubarwia. Hodowca nigdy by na coś takiego nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia