Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Sola pod beszamelem.

2014-11-02 14:35:00 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >>>> Szczupak i śledź też należą do tego samego rzędu (śledziokształtnych >>>> - Clupeiformes) - i co, też nie odróżniasz? Tia ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Karmel

2014-11-02 19:16:07 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Qrczak pisze: >>>>> Co zrobić, żeby cukier ładnie się skarmelizował? >>>> NIE rub tego w domu. To proces niezdrowy dla płuc i nerek. >>> Rubię to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sola pod beszamelem.

2014-11-02 19:18:23 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Basia napisała: >> I dlatego ani klusek każdemu nie wolno ani sera, ani boczku. >> Ta... > > Ani karmelu, bo się głupieje. Najgorszy ten karmel w krówkach. Jak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sola pod beszamelem.

2014-11-02 20:16:04 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Qrczak pisze: >>>> I dlatego ani klusek każdemu nie wolno ani sera, ani boczku. >>>> Ta... >>> >>> Ani karmelu, bo się głupieje. >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Karmel

2014-11-02 21:52:14 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> szwajcarska krówka. Przepis mam i znam od lat wielu. > > Mnie się raz jeden taka udała, pyszna. To chyba od jakości śmietanki > zależy. Żebym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Sola pod beszamelem.

2014-11-02 21:53:10 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >>>> I dlatego ani klusek każdemu nie wolno ani sera, ani boczku. >>>> Ta... >>> Ani karmelu, bo się głupieje. >> Najgorszy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Karmel

2014-11-03 11:57:46 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Basia napisała: >> Może nawet od baby Jagi, ze szkieletczyzny. > > Ale z pierwszego rzędu? Czwartorzędowe utwory, powierzchowne takie. Nic głębokiego. Jarek -- Z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Karmel

2014-11-03 14:56:44 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> Bo to nie o ceramiczne garnki chodzi, lecz o żeliwne emaliowane. >> Że niby jak białe, to ceramiczne? > > Moje akurat czarne. > >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Karmel

2014-11-03 14:58:20 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >> Darować sobie. Wykonać potrawę bez tego dodatku. Np. piernik bez >> karmelu jest praktycznie taki sam, to samo z innymi potrawami. > > A karmel ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Obiad zapińdźzłoty :-)

2014-11-03 15:03:49 | Jarosław Sokołowski inne posty tego autora

Pani Ewa napisała: >>>>> Gotowanie to wyzwanie! >>>> Oj, potrafią wyzwać, jak nie smakuje. >>> http://www.crazyshop.pl/prod_23305_makatka-ja k-zona ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 30 ... 70 ... 77 . [ 78 ] . 79 ... 90 ... 130 ... 200