Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 1424 wiadomości
2004-10-08 22:12:38 | waldek inne posty tego autora
Nisia* wrote: > Czy suszone grzyby przechowywane przez 10 lat w sloiku beda nadawaly > sie do spozycia? > Znalazlam cos takiego w szufladzie, a akurat tego skladnika brakowalo > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: grzyby do bigosu2004-10-09 22:53:02 | waldek inne posty tego autora
prysia wrote: > Uzytkownik "Marcin E. Hamerla" <X...@X...Xonet.Xpl.remove_X> > napisal w wiadomosci >> No dobrze, ale dlaczego musi byc torba papierowa ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wolowina po indyjsku2004-10-09 22:55:49 | waldek inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. wrote: > Jestes pewna za Hindusi jadaja wolowine ? === ROTFL LOL ROTFL Bravo waldek === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wolowina po indyjsku2004-10-09 23:31:17 | waldek inne posty tego autora
eM eL wrote: > No i potrawy indyjskie czesto uzywaja pieprzu kajenskiego > albo czerwonego proszku chili - nalezy uwazac, bo obie przyprawy > nawet w malych dawkach ( 1/2 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wolowina po indyjsku2004-10-10 01:04:04 | waldek inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. wrote: > Wg tego co piszesz ponizej, to raczej Sri Lanka, w kazdym razie > poludniwe Indie :) === Kompletnie się nie znam na indyjskiej kuchni. Wiem tylko, że ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jakie sosy?2004-10-13 00:11:50 | waldek inne posty tego autora
Roki wrote: > Jak zrobic np taki sos jaki jest w Twisterze w KFC? === Co to jest Twister? Mi się to kojarzy z fordanserem, który tańczy twista. A w KFC byłem kiedyś i widziałem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Moje pierogi zawierają błą. Ale jaki ?2004-10-13 00:17:49 | waldek inne posty tego autora
Jeannette wrote: > 1. nie zrobię lepszych niż TZ bo jego są super === TZ to jakiś hipermarket, czy co? Nie znam. waldek === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jogurty naturalne2004-10-13 00:44:15 | waldek inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. wrote: > Z Kraju Mleka w Proszku Dojogurtu === Nie pytam o kraj, bo wiem który, tylko o konkretny rejon. Bo jeśli tybylcy są Paryżanami z krwi i kości, to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kapusta zasamz.-> swieza + kiszona?2004-10-13 21:26:58 | waldek inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > a mnie w bigosie mieknie. === Ale co? Bo mi mięknie po bigosie, zwłaszcza zakrapiapianym. Do bigosu nie wkładam. LOL waldek === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: O jogurcie jeszcze - co z nim/z niego można jeszcze ?2004-10-13 21:37:18 | waldek inne posty tego autora
brow(J)arek wrote: > Witam, > > W nawiązaniu do watku o jogurcie (takim raczej kwaśnym niz slodkim)... === Sos do ryb: 3 łyżki jogurtu, pęczek bazyli, trochę czosnku, soli ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia