Szukana fraza: Autor: "batory" <b...@p...onet.pl>
Znaleziono: 262 wiadomości
2005-03-06 19:53:26 | batory inne posty tego autora
Użytkownik "Tatiana" <yennefer12*antyspam*@go2.pl> napisał w wiadomości news:14olye91zhs2m$.dlg@czarodziejka.net... > Dnia Sun, 6 Mar 2005 19:13:44 +0100, Waćpanna ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Co sie dzieje ze smalcem?2005-03-09 18:00:51 | batory inne posty tego autora
Czy też innym tłuszczem, na którym smażę? Chodzi mi o głęboki tłuszcz. Czy on chociaż częściowo wyparowywuje w trakcie smażenia? No bo chyba nie wsiąka cały w to co sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pierogi z miesem2005-03-09 19:30:50 | batory inne posty tego autora
Użytkownik "Waldemar" <w...@t...de> napisał w wiadomości news:d0nf24$ck8$00$1@news.t-online.com... > c...@p...onet.pl wrote: > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pierogi z miesem2005-03-10 10:14:05 | batory inne posty tego autora
> > ale moja mama nie moze jesc cebuli podsmazanej to co mam zrobic? masz moze nr > gg? > Nie mam, ale jeśli mama nie może podsmażanej to całośc można udusić. Czyli ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pierogi z miesem2005-03-10 12:52:40 | batory inne posty tego autora
> > > > > a latwiejsze w wykonaniu sa ruskie? Moim zdaniem tak samo trudne, z tym, ze w ruskich musi być przysmazana cebulka, mięsne mogą być bez. A poza tym, jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ciasto dla cukrzyka2005-03-10 19:19:22 | batory inne posty tego autora
Użytkownik "Waldemar" <w...@t...de> napisał w wiadomości news:d0q3gq$34s$02$1@news.t-online.com... > Mamqa wrote: > > Witam > > > > W ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: jaki farsz do nalesnikow?zabraklo mi pomyslow...2005-03-13 16:15:39 | batory inne posty tego autora
Użytkownik "Dominika Korona" <s...@w...pl> napisał w wiadomości news:eJYYd.118612$2e4.39170@news.chello.at... > aaaa i nalesniki piwne, jak sama nazwa wskazuje z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Blaty do mazurków2005-03-13 16:21:53 | batory inne posty tego autora
Szanowni Państwo, moi Drodzy. Czy nie sądzicie, że już najwyższy czas aby one zrobić? Moje właśnie się pieką (tzn, pierwsza partia, bo na raz do piecyka mi tylko 3 wchodzą) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: żurek2005-03-13 21:23:09 | batory inne posty tego autora
Użytkownik "Tatiana" <yennefer12*antyspam*@go2.pl> napisał w wiadomości news:1t7xa3232sobw$.dlg@czarodziejka.net... > Dnia Sun, 13 Mar 2005 20:29:46 +0100, Waćpanna ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Rosół z kury2005-03-20 09:29:58 | batory inne posty tego autora
Użytkownik "cherokee" <c...@n...o2.pl> napisał w wiadomości news:d1i2eh$6d0$1@nemesis.news.tpi.pl... > > Użytkownik "Marcin E. Hamerla" ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia