Szukana fraza: Autor: panta_rei <j...@c...znajdzie>
Znaleziono: 177 wiadomości
2005-07-22 07:19:27 | panta_rei inne posty tego autora
Świadomie, albo i nie Prekto napisał(a): > Wczoraj wieczorem zrobiłem coś takiego ;) > kilka łyżek oleju wymieszałem z przyprawami do mięs (jakiś mix knorra do > mięs) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Schab ok 0,5 kg i co dalej .....2005-07-22 13:20:32 | panta_rei inne posty tego autora
Świadomie, albo i nie Prekto napisał(a): > ale dokładnie jak?? > czy wlać do tego naczynia w którym leży schab mleko, mietane lub wino i do > piekarnika? jak dużo tego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: chińszczyzna2005-07-22 16:41:54 | panta_rei inne posty tego autora
Świadomie, albo i nie jacenty napisał(a): > Oto pro?ciutki przpis na danie chi¨˝skie. Komponeny jak ni?ej i wszystko > razem wymiesza?. Smacznego > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kotlet schabowy - klasyczny2005-07-23 11:58:42 | panta_rei inne posty tego autora
Świadomie, albo i nie jacenty napisał(a): >> Prosze, podajcie mi przepis na taki klasyczny kotlet schabowy jaki >> pamietam z dziecinstwa. >> Robie niby tak samo jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Schab ok 0,5 kg i co dalej .....2005-07-24 14:39:44 | panta_rei inne posty tego autora
Świadomie, albo i nie Prekto napisał(a): > zrobiłem i jakiś taki twardy ten schab wyszedł ??? > jakiś czas temu też podobnie robiłem schab i też wyszedł twardy. > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gąski w srodku grudnia...2006-12-19 14:21:08 | panta_rei inne posty tego autora
Świadomie, albo i nie E. napisał(a): >> hmmm, te "w sosie własnym" to jak... podsmażone i zapasteryzowane? > > Nie. Zagotowane (jakies 30 min.) w osolonej wodzie, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: POMOCY_polskie specjały dla obcokrajowców2004-01-20 09:20:34 | panta_rei inne posty tego autora
marcin wrote: > mam już na potencjalnej liście żubrówkę, miód pitny > i torciki wedlowskie, To podstawe udanego spotkania już masz :)) > zastanawiam się nad krakowską ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia