Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Sabina Redlarska <sa-re.wyrzuc.to.co.uwazasz:)@epf.pl>
Znaleziono: 175 wiadomości





Re: ciasto czekladowe

2005-11-16 19:46:34 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Wed, 16 Nov 2005 08:59:04 -0800, Magdalena Bassett napisał(a): > Gorzkie, holenderskie, bez dodatkow. Dzieki, tak myslalam, ale czesto w przepisach "kakao" oznacza ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ciasto czekladowe

2005-11-27 23:23:43 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Tue, 15 Nov 2005 16:49:44 +0100, Agatek napisał(a): > Pycha. Mi też bardzo bardzo. I mojemu 5-latkowi takoż. Gorzkie, ciemne i > puszyste. Dla mnie jakby odrobinę za ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ciasto czekladowe

2005-11-28 21:20:30 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia 28 Nov 2005 10:01:19 +0100, bebekot napisał(a): > Ja włąśnie używam tylko mąke kupowana bezpośrednio z młyna w wielkim worze. > Sprawdza się do wszystkiego. Za to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

kielbasa - flak, folia...?

2005-11-28 22:08:40 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Witam. Mam drobny dylemat zwiazany z wedlinami. To w co sa "zapakowane", najczesciej jest ciezkie do strawienia, ale bywa jadalne, tak jak np. w typowej "polskiej" ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

tunczyk, kukurydza, majonez i juz?

2005-12-09 12:38:52 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Witam. Dalabym glowe, ze zajadalam sie kiedys taka salatka. Ale juz nie jestem pewna - czy to faktycznie jest juz dobre? Jadacie cos takiego? -- Sabina [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: tunczyk, kukurydza, majonez i juz?

2005-12-09 13:08:36 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Fri, 9 Dec 2005 13:38:12 +0100, Marek W. napisał(a): > no dodaj jeszcze groszek zielony oliwki posiekana cebulke... No wlasnie ani oliwki ani groszek nie ze wzgledu na mnie ale ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: tunczyk, kukurydza, majonez i juz?

2005-12-09 18:38:20 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Fri, 9 Dec 2005 18:14:04 +0100, Lia napisał(a): > Oregano wchodzi w skład prowansalskich. > Jak prowansalskie to nie bazylia - to dwie zupełnie rózne bajki. We wszystkich ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: tunczyk, kukurydza, majonez i juz?

2005-12-12 17:30:01 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Sun, 11 Dec 2005 08:46:40 +0000, Krysia Thompson napisał(a): > Podrzewa sie, ale nieprzesadnie i dalej jest majonezowaty...a > jadlas kiedys kurczaka pieczonego, najpierw ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: tunczyk, kukurydza, majonez i juz?

2005-12-13 18:57:37 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Tue, 13 Dec 2005 19:08:39 +0100, Aniared napisał(a): > Ja używam majonezu pomorskiego, a on jest bardzo gęsty, mimo to się da. Hm... no ale jak sie wczytalam, to Ty jednak ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: tunczyk, kukurydza, majonez i juz?

2005-12-13 20:15:50 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Tue, 13 Dec 2005 20:12:12 +0100, Aniared napisał(a): > Bo to nie jest ze strony wkn. Mięso mielone przygotować jak na kotlety i > tym faszerować paprykę (pokrojoną na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 9 . [ 10 ] . 11 ... 18