Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Sabina Redlarska <sa-re.wyrzuc.to.co.uwazasz:)@epf.pl>
Znaleziono: 175 wiadomości





Re: ile proszku? (twarogowe ciasto pod jablka)

2005-11-03 21:25:42 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia 3 Nov 2005 12:54:09 -0800, c...@t...pl napisał(a): > Nie ma strachu. Producenci proszku do pieczenia podaja, na jaka > ilosc maki przewidziana jest zawartosc ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ile proszku? (twarogowe ciasto pod jablka)

2005-11-04 00:58:47 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia 3 Nov 2005 14:14:07 -0800, c...@t...pl napisał(a): > Dotad stosowalam ta metode bez problemu przy róznych ciastach. No dobra, chociaz jak patrze na rozne przepisy, to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: panettone jak ze sklepu?

2005-12-26 00:23:49 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Sun, 25 Dec 2005 10:28:26 +0000 (UTC), Atunia napisał(a): >> A książka o której mówisz jest pisana zdaje się przez Angielkę, co nie jest >> jej atutem... np. w tym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: panettone jak ze sklepu?

2005-12-23 13:20:05 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Fri, 23 Dec 2005 12:35:00 +0000 (UTC), Atunia napisał(a): > Słabo się znam, bo nie jadłam, ale mnie zaintrygowałaś, Ostrzegam ze nie wszystkim to ciasto smakuje. Ale chyba ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: [OT] (było: Re: TROLL WARNING Re: Co z zabaione? Nigdy więcej jaj na miękko?

2005-12-24 02:07:47 | Sabina Redlarska inne posty tego autora

Dnia Sat, 24 Dec 2005 01:37:20 +0100, Ewa (siostra Ani) N. napisał(a): > Alez prosze : > watek ma w tej chwili 48 postow tym watku w ktorym jedynym > "kulinarnym" ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 17 . [ 18 ]