Szukana fraza: Autor: "Stokrotka" <o...@a...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2011-10-03 19:25:59 | Stokrotka inne posty tego autora
>> Zjadaj od razu ile się da. >> > > Ale jak toto jeść? W/g mnie to tylko do leczo się nadaje - jako wypełniacz > :) Nadaje się do wielu zapiekanek. Można ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przetwory z cukinii2011-10-03 19:50:01 | Stokrotka inne posty tego autora
Można też położyć na blaszce i na papierku do pieczenia plastry obranej cukini, ale pokrojonej jakby poziomo, na tym może być nawet rozlatujący się gatunek ryby, z nawu plaster ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przetwory z cukinii2011-10-03 19:54:38 | Stokrotka inne posty tego autora
> Można też położyć na blaszce i na papierku do pieczenia > plastry obranej cukini, ale pokrojonej jakby poziomo, > na tym może być nawet rozlatujący się gatunek ryby ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Co pić aby się nie otruć?2011-10-11 06:43:26 | Stokrotka inne posty tego autora
>>...Nie bardzo postrzegam >> różnicę pomiędzy piwem a resztą napojów, która powodowałaby, że można >> wlać >> go w siebie więcej. Piwo jest szkodliwe ... [ więcej ]
Grupa : pl.misc.dieta
Ortokorekcja,soczewki nocne-ktoś stosował?2011-10-11 18:30:15 | Stokrotka inne posty tego autora
Podobno są soczewki do zakładania na noc, raz na kilka (3) dni, by w dzień łazić bez szkieł ani soczewek, i widzieć ostro. Podobno wielokrotnego użytku, starczają na 2 lata. Ktoś ... [ więcej ]
Grupa : pl.sci.medycyna
Re: Z czego eliksir miłości?2011-10-11 18:36:11 | Stokrotka inne posty tego autora
> Ja dzisiaj podbiłam po raz kolejny serce męża roladkami z piersi z > kurczaka nadziewanymi szpinakiem, z sosem serowym, podanymi na ryżu > gotowanym na sypko. A jak robisz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pieczenie ziemniaków2011-10-11 20:17:31 | Stokrotka inne posty tego autora
Surowe, obrane, bez pszypraw i bez żadnego tłuszczu, tylko posolone, nie za mało soli, ale lepiej nie dosolić niż pszesolić, bo dosolić można na tależu, pokrojone dość drobno ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pieczenie ziemniaków2011-10-11 20:20:21 | Stokrotka inne posty tego autora
> Surowe, obrane, bez pszypraw i bez żadnego tłuszczu, tylko posolone, > nie za mało soli, ale lepiej nie dosolić niż pszesolić, bo dosolić można > na tależu, > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pieczenie ziemniaków2011-10-12 18:11:30 | Stokrotka inne posty tego autora
>> ... na wierzch zupa Knorra ... >>....Posypane startym serem żółtym wędzonym. > > Zer żółty ma około 50% tłuszczu... > A knorr pewnie 50% hemi. -- (tekst ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Łemkowski kindziuk ziemniaczany2011-10-12 18:19:23 | Stokrotka inne posty tego autora
> Dla uniknięcia długiego tarcia można użyć sokowirówki, ... Można też tak: ziemniaki podzielić na 2/3 i 1/3, większość część "zmielić" końcuwką - ostszem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia