Szukana fraza: Autor: tapta <t...@W...pl>
Znaleziono: 89 wiadomości
2004-02-22 17:05:14 | tapta inne posty tego autora
> 2 dl śmietany, Mam głupie pytanie... czego to skrót dl? -- pzdr tapta GG:4082847 "Iucunda familia librorum" [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Skwarkowy problem2004-02-22 22:47:08 | tapta inne posty tego autora
Użytkownik dorka napisał: > Witam! > Naszlo mnie na smalec wlasnej produkcji. Wyszly calkiem slusznej objetosci > dwa sloiki, w jednym do smarowania z dodatkami, w drugim ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Skwarkowy problem2004-02-22 22:57:30 | tapta inne posty tego autora
> do krupniku > do kapuśniaku > tez sie nada Do kapuśniaku tak, ale do krupniku nie próbowałam. -- pzdr tapta GG:4082847 "Iucunda familia librorum" [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Chili con carne zrobiłam2004-02-23 22:42:11 | tapta inne posty tego autora
Użytkownik Monika Zarczuk napisał: > Witam ponownie > Zrobiłam dzis cos ala chili con carne, tj. tak mialo byc, w skrocie, > pokrojone w kostke miesko posolone i przyprawione ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
lekarstwa2004-02-23 22:59:16 | tapta inne posty tego autora
Witam. Moje dziecię, w wieku 1,7, do niedawna bez problemu zażywało wszelkie leki, zwłaszcza te w syropku. Teraz próbuję jej podawać Bioaron c , o którym była mowa niedawno i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
sardynki2004-02-24 10:07:07 | tapta inne posty tego autora
Spozyłam na sniadanko z nieskrywaną przyjemnością kanapki z pastą z sarsynek z puszki, w oleju. Teraz, syta i zadowolona, dumam nad tym do czego jeszcze można użyć rzeczonych ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sardynki2004-02-24 10:22:25 | tapta inne posty tego autora
Użytkownik Peter napisał: > Pochwal sie co dodajesz do takiej pasty? > P. > > Najczęściej tylko drobno posiekaną cebulkę, sól i pieprz. Ale raz dodałam też groszek ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
śledzik2004-02-24 12:37:01 | tapta inne posty tego autora
Słuchajcie, tak mnie olśniło... dziś śledzik zwany też ostatkami. Co sie je z tej okazji? Poza śledziem (zapijanym wódeczką ;)). Ja słyszałam nawet przesąd, że należy w tym ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: śledzik2004-02-24 12:47:43 | tapta inne posty tego autora
> Śledzik? A dlaczego śledzik? Mi sie wydaje, że śledzik to jutro (popielec), > a dziś faworki, duuużo faworków, czy tam jak kto woli chrustu > Pozdrowionka - Agnieszka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: śledzik2004-02-24 12:51:11 | tapta inne posty tego autora
> pączki :) właśnie kończę czwartego no to ja juz głupia jestem... -- pzdr tapta GG:4082847 "Iucunda familia librorum" [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia