Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 1424 wiadomości
2003-04-09 08:24:29 | waldek inne posty tego autora
> Zakochałam się w SZPINAKU ! ========== I tak trzymac! Szpinak jest the beściak. Moze przypomnij sobie czego jeszcze nigdy nie jadlas, i sprobuj :-}, a smak Ci wroci. waldek ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: KALAFIOR !!!2003-04-10 08:45:26 | waldek inne posty tego autora
========= Jak widzę te ceny roślin to czsem kupuję łososia. W moim Tesco jest po 10,99!!! waldek ========= [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Filet z indyka2003-04-10 08:56:46 | waldek inne posty tego autora
=========== Rany, ale mi narobilas. Tez mam dzisiaj filety i kombinowalem, co z nich zrobic. Wiec zrobie je tak jak watrobki z winogronami albo brzoskiniami. Juz sie slinie: :-} o o ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: przepisy z gazet2003-04-10 10:19:17 | waldek inne posty tego autora
> boje sie ze nie bedziemy zadowoleni z efektu koncowego. ========= Jak widze Pisemko, w ktore w kazdym numerze prezentuje kilkanascie (-dziesiat) przepisow, to mysle sobie, ze tam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: (P)Torcik daktylowo-orzechowy2003-04-10 10:39:54 | waldek inne posty tego autora
> a co Irak ma tu do rzeczy? ========= Irak lezy w poblizu miejsca, w ktorym kasza manna leciala z nieba. A w przepisie jest kasza manna, nazywana w niektorych rejonach Polski grysikiem. ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: przepisy z gazet2003-04-10 11:02:47 | waldek inne posty tego autora
> PC World Computer, Software,Enter... calkiem sporo ich jest ;) ========= Hę? Pytalem o Pisemko, a nie pismo. Musza w nim byc: - plotki o zlamanym paznokciu Britney. - porady o masazu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: przepisy z gazet2003-04-10 12:03:56 | waldek inne posty tego autora
> > Oczywiscie, kazdy fachowiec moze w godzine wydumac > > mnostwo takich przepisow i beda one w miare sensowne. > > Nie zawsze... wygrzebalam .... ========== No bo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kupiłem ananasa i co dalej??2003-04-10 12:23:30 | waldek inne posty tego autora
========= Fachowcy obieraja go tak: najpierw kroja na cwiartki, potem z kazdej cwiartki wykrawaja twarde, a na koncu oddzielaja miazsz od skory tak, jak sie filetuje. W ten sposob nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: znow sie chwale - babka [P]2003-04-10 12:38:38 | waldek inne posty tego autora
========= Ach, te babki. Co bysmy bez nich zrobili... waldek ========= [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: przepisy z gazet2003-04-10 12:47:29 | waldek inne posty tego autora
> no tak, to wychodzi na to, ze jezeli fachowiec jest nietrzezwy, to czytajacy > (-aca) najlepiej tez powiniec byc na rauszu, moze sobie wtedy dospiewa, > czego brakuje, hle hle ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia